Downtown och SUP

Hej hopp! Vi fikade lite på gräsmattan precis här utanför nyss med kaffe och gifflar, mums. Är på riktigt bra humör idag! Känns som om alla jag träffat på har varit jättetrevliga och glada också, sånt smittar verkligen av sig.

Jag är ju med i "excursion club" där de ordnar resor och utflykter och där man kan låna utrustning för surfing osv. (har nog skrivit det innan). För att ta ut paddelboards så behöver man vara certifierad, så det gjorde jag idag kl 10. SUP står förresten för stand up paddelboard, kanske kan vara bra att nämna kom jag på. Ser ut som om jag uppmuntrar någon att supa skallen av sig downtown i rubriken men det menade jag alltså inte. Jag trodde att gruppen skulle vara helt full för det har den varit när jag försökt signa upp på det tidigare men det var bara jag och en till. Skönt att ha det gjort nu iaf! Bättre sent än aldrig.

Igår käkade vi nästan allihopa på Panda Express innan vi träffades hos Fredrik och Viktor och förfestade. Det var en riktigt kul förfest! Mycket folk och Viktor hade gjort ett musikquiz där han klistrade in en engelsk låts låttext i google translate och spelade upp det på svenska för oss. Jag skrek till andra laget att "ni kan inte sjunga på engelska och köpa er mer tid". Några sekunder senare stod jag och Ingrid och hummade en slags duett för att vi själva inte kom på låtnamnet, haha. Resten av kvällen var lite mindre lyckad för det var helt OTROLIGT många som ville ut. Människor pressades till mos mot bussarnas sidor för att alla knuffades så för att komma på. Vakterna skrek och gormade "back off for fucks sake" så att fradga sprutade kors och tvärs. Folk var typ beredda att offra sina liv (kändes det som) för att komma på partybussen. Det var samma köande och knuffandes in till klubben också. Jag sa till Jake att det är typ en ganska nice känsla när man vet att folk vill smyg-knö och man förvandlas till typ en sten/vägg som verkligen försöker att inte samarbeta, haha!

Smile!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229