Den glömda ryggsäcken och Death Valley

Så i fredags kom äntligen mamma in till LA för att träffa mig! Vi körde från LA till Palm Springs och mamma som var rätt jetlaggad och trött fick ge sig in i LA-trafiken som är horribel. Vi stannade till vid en In-N-out-burger och tog varsitt mål på vägen. Jag packade i princip med mig allt jag hade i Santa Barbara, dels för att jag inte hade så mycket med mig och jag och mamma ska resa runt rätt länge och dels för att det är en brand i närheten så jag tänkte ba "bäst att ta med mig allt när jag ändå kan". Hursomhelst så har jag ju garanterat ett större problem om hela lägenheten brinner upp och SKOLAN, än att jag förlorar några klänningar, men men. Jo saken jag ska komma till är att jag tog med mig min ryggsäck in i restaurangen eftersom "det är dumt att lämna datorn i bilen". Vi satt och mumsade på hamburgarna och sen skyndade vi iväg ut på motorvägen igen. Mamma ba "åh det hade varit gott med något sött nu", och jag kommer på att juste jag har choklad i ryggsäcken. Jag tittade i baksätet men där fanns ingen ryggsäck. Jag ba "vänta lite mamma jag hittar inte min ryggsäck". Vi får båda PANIK. Jag kommer på att jag dessutom har PASSET i ryggsäcken med visumet och allt. Jag ba nej nu händer det. Passet blir taget, någon snor ens identitet och typ härjar runt och får tag i datorn, programmerar om den och säljer den osv. Höll nästan på att svimma. Jag ringer i panik till In-N-out:s växel och ba HELLO this is uuuuurgent!!!! samtidigt som jag gastar till mamma att "svänga aaaaav" (inte så lätt när motorvägen har 5 filer och man inte vet vart man ska). Gubbeln i växeln hos In-N-out ba "do you have an identification inside the backpack" jag ba YES and thats the problem.

Vi lyckas köra tillbaka snabbt som attan och jag springer in och som TUR är så har någon barmhärtig lämnat in ryggsäcken till personalen. Jag börjar gråta av lättnad och faith in humaity var åter restored. GUD vad klantig jag kände mig där haha. Hade verkligen kunnat gå raka vägen åt helskotta! Vet verkligen inte vad jag hade gjort om både datorn och passet hade försvunnit. Men gud nu när jag skriver det undrar man ju verkligen vad jag är för människa, haha. Trodde minsann aldrig att jag skulle vara så klantig men man slutar aldrig förvåna sig själv tydligen. 

Vi kom fram till Palm Springs senare på kvällen, med betoning på senare eftersom det tog sju år att köra genom trafiken i LA. På lördagen åkte vi till Death Valley ganska tidigt och den resan tog också otroligt lång tid så vi var framme först på kvällen. Man förstår inte riktigt hur stort USA är och hur långa avstånd det är när man tittar på kartor.

I Death Valley besökte vi Mesquite Flat Sand Dunes, Artist's Drive och Badwater Basin. Det var en väldigt häftig plats men det kändes lite osäkert att vara fast mitt ute i öknen med flera timmars körning till närmsta by. Inget ställe jag hade velat bo på permanent men fräckt att se en gång!

Påväg ut i vildmarken.

Äntligen framme i Death Valley där jag hittade lite mat (phew).

Tvingade mamma att ta några bilder när jag hoppade på sanddynorna.

Sådär kommer min hud se ut när jag blir gammal om jag fortsätter duscha såhär varmt.

Badwater Basin.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229