Den brända toasten.

Hejhopp.

Nu sitter och och Matilda och chillar på övervåningen. Vi har precis varit på bio med Ottilia och sett på Paddington som var en jättemysig och julig film. Rekommenderas starkt!

Måste bara berätta om en rolig incident i köket igår. Vi stod alla och väntade på maten när en man vid namn L skulle rosta toasten, som han inte märkte redan var toastad. Så han tryckte glatt ner de fyra brödskivorna i toasten. M ropade starka order om att förbereda toasten, och L kvittrade glatt att "det är redan klart". Upp hoppade toasten, svart som sotet i den mest brända eldstaden i världshistorien. Hoppsan... och det som förbryllade oss var att han la upp dom på våra tallrikar som om ingenting hade hänt.

M muttrade "Brödet var allt lite hårt rostat idag" och L såg oförstående ut. Jag och Matilda hade tur och fick lite lätt mörkbruna toasts. Jag skulle rosta en till brödbit när han viftade med armarna och räckte mig sin kolsvarta skorp-toast. Jag ba "nää jag tror den är lite för rostad för mig" haha! Vad vi skrattade! Det roliga är att han är jätteduktig på att laga annan mat, men inte en simpel toast.


Lite hårt rostad kanske? 

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229