Campus point

Åh det är SÅ härligt här just nu. Får ångest bara jag tänker på att åka hem till Sverige igen. Idag efter mina lektioner tog jag en promenad vid campus point och satte mig ner och drack mitt kaffe samtidigt som jag pratade lite med Lea i telefon. Ju längre tiden går desto mer börjar jag förstå hur poppis och hur otroligt fint UCSB är! Kan verkligen inte förklara NOG hur bra det är här. Får nästan dåligt samvete för att jag inte satte den här skolan först på min rangordning när vi valde UC-campus. I don't deserve it! Skolan är ju superfin och ligger precis vid stranden, och det är sån fantastisk gemenskap och känsla på campuset också. Det är ju fantastiskt att man har möjlighet att få vara utomlands och studera på ett av de bästa universiteten i Kalifornien och uppleva college-livet på riktigt! :D

Waddup. Borde kanske sitta inne i biblioteket och lära mig saker istället men det är så härligt ute!

Sammanbiten bytis i hängslebyxor. Hade på mig dessa i Mexico och Jake tyckte jag såg ut som någon som skulle ut och plocka solrosor haha.

Klassisk palm-bild som varenda tjej på instagram lägger ut. Visste ni att palmerna inte ens är inhemska för Kalifornien? Såg en diskussion på fb om en artikel LA times hade publicerat om just palmträden. Någon ba "they are useless trees. They provide no shade at all and they have dangerous coconuts falling from them", nåt i den stilen. Men det är ju sant, de ger typ noll skugga med sina långa trädstammar, men de är fina. Vad ska folk som åker till LA annars posta på instagram?

Campus point :)

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229