Bio!

Bloggen med den usla uppdateringen! Jag är nog ingen expert på det här med att blogga ännu.. men jag kanske kan bli! Jag läste en jätterolig blogg ett tag (som tyvärr lades ner) där jag verkligen satt och skrattade IHJÄL mig. En sån blogg vill jag med ha. Tänk dom stackars personer som klickar sig in på den här bloggen nu och sitter där utan att röra en min, och så blir det sådär som när man läste vissa saker i skolan; ögonen ser texten men hjärnan har börjat tänka på något helt annat..

Livet i England rullar på. Jag trivs jättebra här och känner mig verkligen hemma nu. Var ledig i lördags och då åkte jag in till Oxford en sväng för att köpa lite mer kläder. Jag gillar Oxford, men det är verkligen FULLT med turister, mest japaner och kineser som ska gå jättelångsamt och stanna upp mitt i gatan för att ta kort. Och så går dom i stora flockar rätt i vägen. Det är verkligen som Ulrika beskrev det en 'långsam stad' men jag gillar den ändå!

Nu sitter jag på Burger king vid en rondell (faaancy) Och äter innan bion jag ska se börjar. Haha var nära på att skriva burgar.. Mums för burgare! 

I min obäddade säng i min blommiga klänning. Älskar den klänningen! 😍 

Gillar

Kommentarer

hedvigsofiia
hedvigsofiia,
Kul att du kommit igång med bloggen igen! När man känner dig så blir det roligt, kan verkligen höra dig säga allt det du skriver, haha! Kram Ha det så bra!nouw.com/hedvigsofiia
linneaellinor
linneaellinor,
Ja nu ska jag hålla i detta, hehe. Haha vad bra! Med alla mina ljudeffekter! Kram på dig 💗💗nouw.com/linneaellinor
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229