23 år!

Hej hopp!

Åh hade verkligen en superduperbra födelsedag! Började dagen med min klass i volleyboll och sen hade jag en midterm (som var rätt svår) i min klass som handlar om kommunikation.

Efter min andra lektion åkte jag hem och solade lite och badade i poolen med Nanna. Poolen brukar vara uppvärmd men av någon anledning är inte värmen på nu så det blev ett snabbt dopp haha! Jenny hade gett mig order om att vara redo vid 16 men ingen mer info än så. Vid 16 så kom Ebba, Jenny, Nanna och Ingrid och hämtade mig och Mona, som också fyllde 23 år igår, och vi cyklade alla till stranden. De hade ordnat jättemysigt med cider och choklad medan vi såg solnedgången. Nanna säger plötsligt "jaha är det dags att dra" lite mystiskt, och jag tänkte ba hehe undra vart vi nu ska. Jag frågar Mona om hon vet vart vi ska nu, varpå Jenny säger "Ellinor vi måste tyvärr plugga... vi får gå ut på fredag istället" nåt i den stilen. Jag kände mig jättedum för de hade ju ordnat supermysig och förväntade mig såklart ingenting mer, men ville ändå hitta på något litet mer liksom. Så vi cyklar hemåt och kommer överens om att vi ska äta någonting snabbt i Isla Vista efter att vi har hämtat våra jackor hemma. När vi går in på Tropicana där vi bor så spelas "Happy Birthday" och det kommer världens ballongregn! Ser att de har ställt fram chips och grill-grejer så förstod att vi skulle ha någon slags BBQ. Så KUL! Blev verkligen så rörd och glad haha, OCH förvånad!! Det sjuka var att jag trodde att de hade planerat något mer men sen tog Jenny den tanken och typ krossade den innan jag ens hann säga någonting haha. Mona blev minst lika förvånad som jag, haha!

Så himla fint ordnat av alla verkligen. Man ska verkligen inte ta för givet att folk ordnar sånt åt en men det är ju fantastiskt när ens vänner gör någonting sånt för en! Jag och Mona fick varsin påse med massa fina och roliga grejer också. Jag fick en T-shirt där det står "I survived the Thomas Fire" (nojade sönder över den), en canvas att måla på och färger + penslar och ett kort! Fick presenter och vin av mina roomies också.

Här kommer lite bilder från dagen som får 10/10 i betyg så TACK allihopa! <3

Påväg till stranden.

Två olika sätt att dricka en cider.

Det hade nog blivit en och annan cider för mycket där hehe. Om ni slår upp "Icing" förstår ni varför.

Cookies!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229