2019

Hi guyyys! Idag börjar sista terminen på Ekonomie Kandidatprogrammet för min del. Det snöade supermycket när jag cyklade till skolan imorse. Min halsduk blev helt täckt av snö och min mascara rann av totalt upptäckte jag när jag såg mig själv i telefonkameran efter halva föreläsningen. Hade alltså suttit där på lektionen helt svart under ögonen ett bra tag haha.

Det var lite kul för min kurs som jag hade intro till idag heter "Innovation and Management" och läraren ba "so what am I doing here?.. well I started up my own business but it didn't go so well.. so now I'm here" och alla började fnissa eftersom kursen handlar om just innovationer och att starta företag. Sen hade han också massa tips på var vi kunde hitta kursboken för, som han la till, "I don't think you'll want to buy this book" haha! Älskar när läraren typ drar små skämt titt som tätt.

I lördags var jag ute med Ebba o hennes kompisar på Östgöta nation. Var suuupermycket folk där inne som knuffades så att man föll som dominobrickor på dansgolvet (kul...). Juste har köpt en polaroidkamera också så vi tog två väl utvalda bilder. Har insett att de där små korten kostar skjortan så man får verkligen välja sina tillfällen.

På tal om polaroidkamera så åt jag och Lea lunch i fredags (och testade kameran). Efteråt skulle Lea hämta nycklar till en lägenhet hon och Max ska hyra tillfälligt tills de hittar permanent boende i Lund. Killen som hyrde ut visade runt var allt fanns i lägenheten. När vi kom till tvättstugan visade han att det fanns en mangel som kunde vara bra att ha. Vi ba "åh perfekt den lär användas" på skämt, och killen ba "ja jag är ju med i en hel del föreningar så då blir det en del dukar som ska manglas" (nåt i den stilen) varpå Lea lägger till "Mangelföreningen". Gud vad jag skrattade! Det var allt för denna gången. Här kommer några grå bilder från livet i Lund.

Från när jag och Lea käkade lunch i fredags.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229