Hej, jag veeet att jag inte har lagt ut ett ända blogginlägg nu på över 27 dagar!

Jag har kommit hem från spanien nu och det har hänt mycket sen sist.

Helt ärligt så har jag ingen lust till att blogga. Inte för att det är tråkigt att skriva själva blogginläggen eller att skirva om min vardag, för det gör jag mer än gärna.

Utan att det känns som att på denna blogg är man liksom helt själv. Kan låta knäppt i know jag har ju inte haft bloggen så länge och har liksom publicerat max 7 inlägg, så vad mer kan man förvänta sig?! Men på mina inlägg får jag inga komentarer, och läs nu detta världigt noga.

Jag VET att blggvärlden är stor, den är enorm. Och att ingen INGEN har fått massa kommentarer och likes på sina första blogginlägg när man inte ens bloggar längre. Är inte det egentligen fysiskt omöjligt? Och nya folk hittar till nya bloggar varje dag, nya som gamla kommer och går, inget fel med det. Sedan vet jag också att inom alla sociala medier nu för tiden beövs det ibland att man sticker ut, är annorlunda, har annaorluna stil, kläder, utseende eller har en annorluna vardag för att bli hittad. SÅ med detta sagt har jag inget att klaga på<3

Men iallafall det är därlför jag inte orkar blogga, ja exakt jag ORKAR inte. Nu vet ni hur läget ligger till och jag hoppas att jag inte är ensam med att känna så:)

Ta hand om dig

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej på er<3

Vet ni vad..... mitt hår har ALDRIG varit såhär "dåligt" .

Det är så torrt att i topparna kan jag nästan bryta av det, ja ni hörde rätt.... BRYTA av det.

Jag och mamma var inne i en supermarket igår (efter att jag redan har varit i Spanien i typ 3 veckor🙄 Och bara har4 dagar kvar) men men bättre sent än aldirg.

Vi köpte då en hårinpackning, som jag har tagit i mitt hår nu de senaste två kvällarna. Den har jag haft i typ 3-4 timmar sedan sköljt ur. Inte mer med det.

Men vet ni vad, nu känns det som att 1 DM av mitt hår har blivit helt fettigt också. Det är dock inte lika torrt men asså neeeeej. Jag ville så görna spara ut mitt hår nu till "långt" och vill verkligen inte klippa av det slitna, för det är supermycket som är slitigt och fettigt, i promise

Min hår olja ör hemma i Sverige så det ända jag har här i spanien är inpacknignen och balsam!

----------------------------------------

Men okej, HUR SKA JAG GÖRA?!

Måste jag bara inse att när jag kommer hem måste jag klippa allt det slitna? Eller tror ni att det kan räddas? 

Jag har googlat lite nu ikväll men får inte fram några direkta tips. Ni får jätte jätte gärna skriva till mig vad jag ska göra,, det hade hjälpt mig super mycket!

Det är ju därför jag lägger ut detta inlägg.... jag vill ha tips! Och jag kommer vara tacksam och någon vet något man kan göra, något jag ska ta i håret, om det ens går att rädda osv<3

-------------------------------------

Så var INTE rädda att skriva i kommentarerna🙏🏻

Ta hand om dig<33

Likes

Comments

Hej på er!

Och usch jag mår faktiskt lite dåligt över att jag inte har bloggat på typ FEM dagar. Asså helt seriöst? Jag skapade blogg för ca en vecka sedan, och har inte bloggat på flera dagar. Hur ska detta sluta?!

Jag är ju kvar i spanien och helt ärligt är det svårt att blogga, tror det eller ej. Det är inte svårt på det sättet att internet är dåligt eller att man inte hinner (inte för mig iallafall). Utan jag känner mer att jag inte har motivation och inte har något att skriva om.

Så jag könner att nu under resan bloggar jag lite när jag könner för det, inte som att jag har bestämt att jag ska blogga 4 gånger per dag ex men ni förstår min poäng i det hela.

Jag är hemma om ca 1 vecka så då blir det mer blogg eller kanske inte alls? Vi får se;)

Ta hand om er så hörs vi inom kort hoppas jag!


Likes

Comments

Holaaa på er!

Idag åker jag vidare i Spanienn 🔜 Torremolinos!

Hoppas allt är bra med er, det är fortfarande varmt här ca 29 grader just nu. Jag ligger just nu i min säng och har ätit frulle, mmmm. Vi ska checka ut kl 12 sedan drar vi vidare. Sååå skönt jag är inte redo att åka hem än;). Jag har inte fått en riktigt "bränna" än. 🌴🌴

--------------------------------------------------------------

Jag har verkligen tänkt på en sak, jag vet inte bara om det är bara är jag. Men ni vet när man går i en trappa, så känner man att någon går bakom en, är det bara jag då som typ börjar seriöst SPRINGA Haha. Det könns som matt man blir jagad i trappan och känner så så stressad, det kan ju inte bara vara jag som könner så?

--------------------------------------------------------------

Bilder om semestern (än så länge) kommer upp ikväll. OM min mail vill samarbeta;/.

Förrästen vad tyckte ni om "outfit dagen"? Jag vet inte riktigt om det var kul för er att titta på precis.

Men vi hörs ikväll när vi är framme, puss på er.


Likes

Comments

vad tyckte ni om denna outfit? Om det är något ni hade kunnat ha på er eller kanske till och med hela outfiten får ni görna skriva det, och om ni undrar var någon av dessa kläderna/accessoarerna är ifrån kan jag kolla upp det<3


Likes

Comments

Uschhh, Detta är sista heldagen i Benalmadena. Meeeeen sedan åker jag vidare på ett annat ställe i spanien i 2 veckor;).

Iallafall jag ska börja med att be om ursäkt, jag la aldrig upp några bilder igår! Eller egentligen ska jag inte be om ursäkt, utan min mail istället, om man får skylla ifrån sig.

Jag tog alla bilder med min iPhone och skulle skicka över dom på min mail men dom kom aldrig. Jag tar såklart ännu fler idag så man får väll tänkta, fler desto bättre?

Idag är det outfit dagen kommer ni ihåg? Varje tisdag och torsdag ska jag leta upp en outfit här på Google (inget sponsrat såklart) och matcha ihop den, så som jag tycker blir coolt. Så att vi alla kan få lite inperation och att det är en kul grej, så ni får gärna kommentarer om ni hade kunnat tänka sig att ha på den outfiten eller om det är något ni hade viljat byta ut<3

Så jag tänker att jag lägger ut outfiten vid 19:00 låter det bra?

Hoppas ni mår super bra idag och att ni får en bra dag<3

Ta hand om dig

Likes

Comments

Tjenare igen!

Jag känner att jag inte har "presenterat" mig riktigt för er!

Jag själv tycker sånna här "10 sanningar om mig" kan vara ganska intressanta att läsa och på ett konstigt sätt könns det som att man nästan känner personen, (enligt mig iallafall<3) .

Jag tänker att jag kör på 10 sanningar om mig idag sen kanske det blir fler framöver;)

1. Jag bor i en stad i Skåne

2. Ett av mina mellanamn är Linnea det är därför min blogg heter "Linneaelin"

3. Jag är snart 14 år gammal, vilket betyder att jag ska börja 8:an

4. Jag älskar att gå i myskläder hemma och att bara ta det lungt

5. Jag kollar aldrig på film eller tv, youtube är mer min typ

6. Jag blev inspererad av att starta blogg när jag läste Nellie Bentssons bok "Jag är Nellie"

7. Jag handlar dubbelt så mycket kläder som smink

8. Jag hatar att gå barfota

9. Jag har nästan alltid nagellack och har haft det sedan jag var 5 år

10. Jag klippte av mitt hår till axlarna förra sommaren och nu hade jag aldrig kunnat tänka mig själv i kort hår

Hoppas detta var någorlunda underhållande;)

Jag försökte att maila över lite bilder som jag tog idag till min ipad för att sedna lägga upp de här, men det funkade inte. Så jag försöker igen lite senare ikväll.

----------------------------------------------------------

När man har fått en kommentar på sin blogg, hur svar man på den då? Alltså kan man tagga personen i det man kommentar som man kan på Instagram, eller man besvarar bara kommentaren och typ hoppas på att den som kommentaren var till ser den?!<3

-----------------------------------------------------------

Ta hand om dig!

Likes

Comments

Godmorgon från mig<3

Inte för att jag precis vaknade men det var faktiskt inte sååå länge sen. Jag är ju på semester och vi i min familj ör inga morgonmänniskor precis haha, varje morgon har vi sovit till halv 11.

Det kan låta tråkigt att man typ missar hela förmiddagen och ja tro mig det är inte jätte kul. Men jag är glad att jag sover ut.

Solen skiner, det är varmt och jag har varit och köpt vatten vad mer kan man begära?!

Jag känner att denna blogg ska vara väldigt fri, liksom att man kan öppna sig och att denna blogg blir som en lekplats, förstå mig rätt.

Jag menar såklart inte att vi ska "leka" runt på denna blogg. Jag menar mer att man kan "komma" in på bloggen när som helst, nya som gamla och skiva precis det som man känner för. Och att alla känner sig välkomna.

Jag älskar mode, kläder osv. Så jag tänkte att kanske 2 gånger i veckan att jag har letat upp en outfit på Google som jag tycker är cool, snygg, söt osv. Så att alla kan få inperation, låter det bra? Eller tycker ni något annat?<3

Så jag tänker att jag lägger upp outfits på tisdagar och torsdag, hoppas verkligen ni förstår vad jag menar annars får ni såklart skriva.

---------------------------------------------------------

Tycker ni att det är viktigt med mycket bilder på en blogg? Tycker ni liksom att det är enklare att försåt med hjälp av bilder istället för text? Jag själv tycker nog nästan tvärt om, jag gillar att lösa och kan nästan ibland förså saker bättre med text. Men jag kommer lägga in några eller nån bild efter varje inlägg så det blir bra för oss alla!

--------------------------------------------------------

Ta hand om dig!

Så här har jag det just nu;) förlåt för suddiga bilder, det kommer bättre ikväll

Likes

Comments

Ja då har man skaffat blogg.. som alla andra!

Hej alla där ute, jag heter Elin och ska börja blogga (om ni inte redan hade listat ut det;).

Helt ärligt vet jag inte riktigt vad jag ska blogga om men först och främst vill jag kunna blogga om sånna saker som man känner igen sig i.

Det var nog den mest oklara meningen jag någonsin har skrivit heh. Det jag menar är att på min blogg kommer jag att dela med mig om mitt liv, vad som kommer hända och allt där emellan.

Jag vill också kunna skriva om saker som ni kan relatera till. Så igentligen är detta "vår" blogg tillsammans. Alltså din och min:)).

Jag älskar kläder och mode och är just nu i Spanien. Så de kommande inläggen kommer det komma många spanien bilder.

På denna blogg kommer jag att minst 3 gånger i veckan lägga ut ett inlägg där jag lägger ut en öppna fråga som vi kan skriva om. Tex: "är ni som jag, att när jag var liten badade jag hela tiden (när jag var på semester) jag solade aldrig vet inte riktigt varför haha. men nu ligger jag och solen typ hela tiden, kan faktiskt känna mig lite "gammal" om ni förstår vad jag menar. Hur gör ni?"

Något i stil med det, så hoppas verkligen VI kommer ha en roligt "framtid" på denna blogg.

Jag ska också försöka att skriva en fråga längst nere på varje inlägg som du och jag kan skriva lite om. Så nu blir det första frågan på denna blogg<3

-------------------------------------------------------------------

( Hur många gånger tycker ni att man ska blogga per dag?Vill ju inte att det ska bli varken för mycket eller för lite. Jag själv har aldirg följt en bloggare så vet inte riktigt vad som känns lagom. )

-------------------------------------------------------------------

Ha det bäst sålänge och ta hand om dig!


Likes

Comments