Glossybox ~ GIRL BOSS

Om ni inte vill se alla produkter i denna glossybox så skulle jag rekomendera att sluta läsa nu, hahah. Men jag har i alla fall fått hem månadens box. Jag har hunnit testa några av produkterna så ni kommer få veta mina åsikter också.

Första produkten är ett läppstift från märket "Doucce"

Det är ett läppstift i en penna som man målar på, Den var lite svår att aplicera men jag tror det är lättare och att man får ett gämnare recultat om man använder en läpp penna under eller använder en pensel runt konturerna.

Jag har också väldigt torra läppar på bilderna så det ser inte jättesnyggt ut men färgen var jättefin, kan dock inte säga något om hållbarheten.

Sen har jag även testat pudret från "luna by luna" men fastnade inte helt för det, det la sig lite fläckigt tyckte jag och lämnade även om en vit hinna över ansiktet om man kan säga så. Det kan också bero på min foundation men jag vet inte riktigt.

Det jag tror att dom flesta vart mest taggade på i denna boxen är väl ändå dropparna som ska få nagellacket att torka snabbare. Dom funkar. Men har man målat ett för tjockt lager så är det bara ytan som torkar och slår du i nageln så kommer det att bli märken, men det funkar absolut om du gör ett tunt lager.

Alla älskar väl ändå "the body shops" "body butter" eller? Dom är ju magiska. Dom luktar så gott, man blir så mjuk och de sjunker in fort i huden.

Gillar

Kommentarer

  • Nouw