Header


Såhär ser efter bilderna från makeovern. ​Love it!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments


Nu i helgen när vi var i Norge och spelade cl så fick jag med mig detta hem. Vi fick hjälp av en norska som berättade och visade oss hur viktigt det är att sköta vår hud med tvätt, rengöring och återfuktning. Kanske självklart men hon visade hur "hennes" produkter fungerade och oj vad vi blev överraskade! Nästan hela laget köpte detta kittet. Rengöringstvå och sedan ansiktsvatten. Hittills är jag jättenöjd! 

Likes

Comments


För någon helg sen förvandlades läggan till skönhetssalong och jag sminkade sofia och Ida tog hand om mig ​och mitt hår. Men tänkte vänta på efter bilden på mig tills lite senare, spännande va? Superkul var det i vilket fall! 

Likes

Comments

Bilden beskriver ganska bra om hur tankarna går nu. Mycket kul som händer och hänt på kort tid och tiden bara flyger förbi! Vart tog januari och februari vägen? Men snart är den sommar och varmt. Längtar!

Som sagt så är det mycket som hänt nu det sista! Har massa bilder och inlägg som ska upp men har inte haft tiden att fixa med detta, men det kommer. Lite sent men bättre det en inte alls!

Likes

Comments


Vill ha allt. Lediga byxor, skinkjol med den "gulliga" blusen för ett tuffare intryck, helsvarta outfits. Ja allt är rätt för mig!  

Likes

Comments


Valt ut mina favoriter i nellys vårkampanj. Åh vad jag längtar efter sommar och värme! 

​Bilderna är tagna från nelly.se

Likes

Comments

Oj oj oj säger jag bara! Kors i taket också! Idag ska jag ta min första körlektion. Bokade på mig på ett startpaket i måndags och idag är det dags! Laddad.

Idag är jag ledigt vilket började med morgonträning imorse, körlektionen nu snart, luncha med Fia, träning igen och sen ska jag åka och kolla RIK med Danne. En bra dag, feeling fabulous helt enkelt!

En liten parantes med är att vi vann stort över Tyresö igår och vi "unga" fick kliva fram och spela lite extra. Är nöjd både framåt och bakåt, och två mål av tre gjorda av mig vilket är ett plus med!

Likes

Comments

Igår efter matchen (som vi van med 20 bollar för övrigt) så var det raka vägen hem till lägenheten för att fixa till sig inför kvällen. Jag hade hemma 9 personer för lite tjöt och drinkar! Lyckad kväll som avslutades en kort runda på schlagerbaren.

Idag fyller Daniel år och det firades med presenter och brunch på le pain! Jätte gott och älskar inredningen dom kör på där. Nu bär det av en sväng till Ulricehamn för att kolla Daniels match och även hälsa på mamma pappa och Vilma som kom hem från Spanien igår.

Ha en bra söndag!

Likes

Comments

Har massa tomma ramar hemma så tog tag i det och tänkte i alla fall fylla en av dom! Här ser ni en början.

Likes

Comments

Jätte trendiga men kan verkligen inte bestämma mig om jag tycker dom är fina eller inte. Hade kunnat tänka mig dom helvita i och för sig men dom andra känns inte riktigt som jag. Kan beror på att en gammal pojkvänn i typ 1 eller 2an på grundskolan hade jämt dessa, dag ut dag in haha, blev hans kännetecken tillslut haha.. Men ni som gillar dom, kör! En stor favorit hos många stora modebloggare/trendsettare just nu.

Bilderna är tagna från junkyard.se  

Likes

Comments