Ligger i soffan och kollar på spårlöst. Känns skönt att det är jobb imorgon, så man kommer igång med vardagen igen.

Idag har jag inte gjort så mycket, plockat lite här hemma och bara myst.

Längtar så otroligt mycket efter sommaren, med sena kvällar med vänner, grillning, goda drinkar och en jäkla massa soool!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 3 Readers

Likes

Comments

Äntligen känns det som våren börjar komma, fåglarna kvittrar, solen skiner bakom molnen, snön börjar smälta, så jag fick lite inspiration att skriva lite.

Sen jag skrev sist har jag tagit studenten, flyttat hemifrån, blivit sambo med min prins, skaffat 3 underbara katter, haft hund ett tag, och börjat jobba. Och mycket mer en så.

Jag jobbar som personlig assistent. Trivs super!
Men just idag så är jag hemma och är sjuk, alla verkar ligga med den här förkylningen. Hoppas på att bli frisk snart.
Nu ska jag dricka upp mitt kaffe innan det kallnar helt.

Puss! 😘

  • 2 Readers

Likes

Comments

Kvällis!

Myser ner mig i sängen med den underbaraste på hela jorden, och kollar på Jönssonligan. Bästa!

Började dagen med att försova mig, tröttsamt. Vart i skolan och inte fått något speciellt gjort, kollat på film, Pianisten. Kolla, verkligen sevärd.

Var med min absolut underbaraste vän och handla efter skolan.

Och nu på kvällen TATUERADE jag mig. Helt sjukt, och inte var de skönt heller.

Men nu ska jag pussa på min andra hälft och sova.

Likes

Comments

Tudeloo!

Satt och pratade i telefon med en god vän om bloggar, och kom på att jag glömt bort min blogg. Läste igenom mina gamla inlägg och undrar vad i helsike jag skrev, pin.

Nu lämnar jag alla ångest texter bakom mig typ och börjar skriva något roligt och bra ist, som faktiskt folk vill läsa.

Nu vet jag inte exakt hur längesen det var jag skrev, så tänkte skriva ner lite hur mitt liv ser ut nu och vad jag har för mig.

Nu är jag 18 år iaf, bor i Dingtuna en liten bit utanför Västerås med min mamma, hennes sambo, min lillebror Adrian och självklart min pojkvän Erik. Går inriktning Transport sista året på Edströmska gymnasiet.

Har två små urgulliga hamstrar Stig och Putte. Knäppa djur...

Kör en Audi A6, som för tillfället inte fungerar. (Som ingen av mina bilar gjort i proncip)

Jag och Erik har vart tillsammans i 1 år och tre månader, och även förlovade de tre sista månaderna. Min farmor och farfar har erbjudit oss att få flytta tilll farfars barndomshem när vi tagit studenten. Så de håller vi på och grovrenoverar tillsammans. Är så sjukt glad då jag sagt sen jag var 5 att jag vill bo där.


Just nu för tillfället så ligger jag med värsta förskylningen och orkar verkligen inte göra någonting. Så ska krypa ner under täcket med min älskade och kolla på Wallander.


Likes

Comments

Hej!

Efter ett väldigt långt uppehåll med bloggningen, så ska jag nu försöka ta mig tillbaka och skriva om något intressant.

Jag har gått och blivit med pojkvän nu under uppehållet. Vi firar 5 månader på Torsdag den 19. Världens finaste, vet inte vad jag skulle göra utan han, men vet däremot att jag absolut vill leva med han resten av mitt liv.

Skolan går lite halvkrassligt, men jag stakar mig fram iaf. Tror jag fått F i idrott efter att jag inte var med på en obligatorisk dans. Vilket är tråkigt men kan inte göra så mycket åt det,

Men nu har jag inte tid att skriva något mer för ikväll, för nu ska jag kolla på Mordet på Tv3. Intressant!

Likes

Comments

Hallo! Nu har det gått några dagar och jag har inte skrivit som vanligt!
Idag så har det vart så galet varmt som de två tre dagarna innan.
8 juli:
Var hemma under dagen och gjorde inte speciellt mycket tror jag, möjligtvis att vi åkte och handlade på Hälla. Där efter åkte jah och badade med Simon i gropen. Mycket skönt!

9 Juli: igår alltså!
Först var familjen, jag och Simon på björnön, åkte dit runt 12. Vi stannade i någon timme. Men Brosan ville hem och Mamma och Nicklas skulle iväg så de skjutsade oss till Hökåsengropen igen för vi skulle grilla och grejer. Där var vi i flera timmar. Vi frågade ett utländskt par om de kunde vakta våra grejer undertiden vi gick till Ica och handlade, SÅ SÖTA! Men fick solsting så fick åka innan grillningen med underbara människor!

Idag då:
Låg kvar i sängen till runt 14.30 typ, jag vet as länge! Där efter åkte vi till Erikslund för att kolla på disk och tvättmaskin till mamma, de liksom sjunger på sista versen! Eller diskmaskinen har sjungit klart! Köpte spackel och slippapper till min bil så vi kan börja med den i helgen, den måste liksom bli klar! Efter det så tog jag moppen till Fågelbaken och kollade på när pappa tränade och för att kolla spåret så att jag kan köra där jag med! Riktigt roligt! Sen moppen hem och filmmys med la familjen!
  • 79 Readers

Likes

Comments

Allt är så konstigt. Saknar inget samtidigt som jag saknar allt. Stjärnan som betydde allt har slocknat och fallit från himlen men den försöker ta sig upp och lysa igen. Jag vill att den ska lysa starkast på himlen men ändå drunkna i helvetet. Har haft hela himlen men andra har ägt dem med mig. Det kostade mig en förmögenhet. Hjärtat som pumpar runt det röda kämpar och kämpar, får dock ingen lön för att jobba. Cirkeln som var rund har blivit oval och fyrkanten börjat svaja. Allt tappar form lika så jag. Står kvar på en platta som minskar för varje sekund.


  • 87 Readers

Likes

Comments

Så, ljög lite för läraren idag då så man slutar en timme tidigare. Skönt.

Nu sitter jag på Bellevi och ska kolla på när pappa spelar badminton med sina arbetskollegor. Man tror inte att de är så roligt som de är faktiskt, de är så sjuka.
Tihi, jag är lite busig jag, fick en powerade av pappa även fast jag inte ska spela hihi.


  • 204 Readers

Likes

Comments

 stolt, nej. Men skönt aa. Alla mina val är inte bra, men jag väljer ändå själv. 

28/2-13 vi försöker släppa de nu. 

Varför ska de vara så många? Jag vill avlida. Vi hörs.

Ps. hittade bilder sen jag slutade 9an och bror 7an, tänkte jag slänger in de.

Likes

Comments

Ångesten stiger med snabb fart, men inte sån här jobbig ångest utan mer ångesten av att man behöver träna och gå ner alla kilon som man gått upp under den jobbiga tiden så att han vill ha en. Jag vill ha det där förhållandet som alla andra bra par har, inga problem med någonting. Bara att le och älska. Men de kommer väll de med med, men drygt att de tar så jävla lång tid... 

Nu ska jag gå och bli glá, hejsvejs!

Likes

Comments