I landsproblem

Hej!

Tisdagen blev en riktigt lyxig dag för mig, först vankades fotvård så nu har jag helt nya fötter (känns det som), samt att jag var ut och käkade med två vänner. Då jag har sovit dåligt i 5 nätter i rad så var det skönt att få sova bort hela dagen igår.

Idag var jag på gymmet och äntligen kan jag springa utan problem! Nästa träningspass blir på lördag. Förutom att jag var på gymmet så samlade jag på mig 11700 steg utöver.

Fick min cykel lagad av min bonuspappa idag,  hela bakhjulet var snett för jag ramlade med cykeln i förrgår. Ni som har följt mig ett tag är kanske inte så förvånade över detta. Men jag lever än, vilket inte är fy skam. Fick plocka ut grus ur handen med en pincett.

Idag kirrade jag ihop en caesarsallad a la me till mig och killen, vilket uppskattades mycket.
Har någon här inne testat salladsosten från eldorado för typ 9 kr? den är läskigt krämig och god iallafall. Den hade jag i. Sedan avokado, majs, röd lök, tomater och gurka samt romansallad och krutonger, sedan kyckling. Men det  finns ju vegetariska/ veganska alternativ också!

Var nära på att springa ute idag då solen sken så fint men kände att det var liiite för kallt och jag kom inte på vilka skor jag skulle använda. I landsproblem.se hehe.

Men vem vet snart så ser Gävleborna mig i boulognern.

Ha en fortsatt fin vecka!

Gillar

Kommentarer