Header

Igår var jag på Furuvik i Gävle, hade inte vart där på kanske 5 år så man blev lite nostalgiskt!
På hemvägen svängde vi förbi in på Hööks för att köpa ett träns. Jag vill ha ett eget träns som jag kan ha när jag tävlar, istället för ridskolans fula ihop plock haha.

Så det blev ett Hunter Claridge House, ett träns jag vart sugen på ett tag. Är jättenöjd med mitt köp då jag tror det kommer sitta finfint på både Dimman & Ior! 💞

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag startade jag min första dressyrtävling. En LC:1 på världens bästa Iona.
Hade inställningen att ta mig runt och ha kul, red ihop 61.296% vilket räckte till en vinst (!!) är super nöjd 💓

Likes

Comments

Halloj! Har inte hunnit skriva om hur det gick på pay and riden än, har haft fullt upp..
Men det gick hur som helst bra, alltså själva programmet kändes bra och hon var bra. Jag har ridit henne en gång innan och får inte till formen, så det behöver jag jobba vidare på. Våga satsa mer.
Men jag är nöjd iallafall!🙌🏼

  • 292 Readers

Likes

Comments

Idag står ridning, ridning och lite mera ridning på schemat.
Ska först och främst rida en Pay and Ride på finaste Iona, då jag ska starta en lokal dressyrtävling på henne. Vi får se hur det går!
Sen ska jag även rida Dimman, ska nog öva mycket böjning ställning och försöka samla ihop henne lite mer i galoppen.
Och sist ska jag rida Iris. Iris är en ponny som blir jättestel av att vila för länge, vilket hon gjort nu och jag ska rida henne för att lossa henne lite.
Hörs ikväll, hej! 💓

Alltså hur söt?! 😍

Likes

Comments

Idag blev det ett pass i ridhuset då vädret var väldigt ostabilt och jag hade ingen lust att rida i regnet idag, tur man är bortskämd med ridhus haha!

Men det gjorde inte Dimman så mycket utan hon var ändå pigg & glad. Red mycket utan stigbyglar, galopperade på volt och gjorde övergångar mellan galopp och skritt. Gick faktiskt väldigt bra, hon var som sagt väldigt pigg speciellt i galoppen och då får jag det otroligt svårt att samla ihop henne då hon inte heller riktigt orkar. Men jag är ändå nöjd med henne! 🌟

sötaste ponnyn😍

Likes

Comments

Idag fick Dimman visa vad hon går för. Terränghoppning stod på schemat!
Till en början var jag fett otaggad, men det vände snabbt när vi red fram då hon var jätteduktig redan då.
Hon hoppade hursomhelst jättebra, förstod på en gång vad som skulle göras.
Även vattnet tog vi oss igenom, duktig tjej.
Det var alltså första gången hon någonsin hoppade terräng och gick igenom vattnet, så jag kan inte vara annat än stolt och glad. 💓

Likes

Comments

Hej! Jag hann inte blogga igår då dagen var fullspäckad och när jag kom hem var jag sopslut i både kropp och huvud.
Men som rubriken lyder var det min och Iors borta debut.
Lastningen gick klockrent, gick på direkt trots att han är ute och åker så sällan.
När vi var framme var han väldigt stirrig och väldigt på tårna, men det är klart när han aldrig är ute sådär.

Sen kommer vi till framhoppningen som inte fungerade speciellt bra. Redan där var något fel, Ior som aldrig stannar nitar flera gånger trots att jag både driver och smackar. Inte likt honom. Men vi fick några fina språng där inne och sen var det dags att hoppa banan.

Han stannar redan på första men vi kommer om på det och då hoppar han superfint. På tvåan och trean stannar han upp men lyckas trycka över honom, inte vackert men..
Sen stannar han på fyran men hoppar det när vi kommer om och gör en superfin linje till femman. Sen stannar han även på sexan vilket leder till en uteslutning.

Jag är ändå hyfsat nöjd över honom, han gjorde superfina språng och var duktig som inte ballade ut totalt utan ändå höll sig i fas. Oavsett vad är han den bästa. <3

Vill bara säga ett stort tack till de fina människor som stöttat mig både hemifrån och på plats, i love you <33

Likes

Comments

Halloj! Idag har jag varit hela dagen på stallet och fixat inför imorgon. Smörjt min och Iors utrustning, packat och tvättat ponny.
Känns stabilt inför imorrn och jag hoppas jag har samma känsla imorgon också.
Kort inlägg men nu ska jag ta och vila upp mig imorgon då transporten rullar vid 9. Hörs!

Likes

Comments

Underbar dag idag också, älskar det.
Red iallafall Dimman idag. Hon var super i alla gångarter men allra bäst i skritt och traven då hon fortfarande är ganska svag i galoppen. Men vi red mycket i volter och checkade av lite vad som krävs för att rida henne i form få dom kraven inte vart aktuella. Hon skötte sig jättebra, inte den perfekta eller stadigaste formen men det är inte prio ett heller.

Spelade även in, redigerade och laddade upp en Stallvlogg till min & mina kompisars youtube-kanal, Ponnylycka. Checka gärna in den!

Likes

Comments

Livet rullar på nu, känns så skönt. Ior är helt bra nu och vi kommer starta en klass nu till helgen, det fungerar bra i skolan och allt känns bara så nice.

Idag har jag iallafall haft en mysig dag som bestod utav shopping på stan med syrran, fixa ny bloggheader och bara ha de allmänt mys. På stan blev det inte så mycket till shopping men fick med mig en bok hem iallafall. Det blev "Pappers städer", eller ja. Paper Towns som man kanske vill säga. Ska bli riktigt roligt att börja läsa den, då jag fullkomligt älskar filmen och John Greens andra böcker och filmer.

Likes

Comments