Hej fina!
Igår kom vi hem från världens bästa midsommarhelg på Smögen. Vi åkte i torsdags, i fredags tog vi en tur med båten och gjorde kransar, åt midsommarmat och annat trevligt. Lördagen bestod av en båttur till soliga Lysekil och grillning på bryggan med alla fina människor. Igår packade vi ihop, och hann med en god lunch på Hamnen 4. En topphelg verkligen!

Likes

Comments

Hej, vad längesen!
Har varken haft tid, lust eller inspiration för att fota och blogga på sistone. Därför får ni lite bilder från mina senaste äventyr nu, lite i efterskott!
För några helger sedan var vi på Summerburst i Göteborg. Det var lika kul som vanligt. Vi åt och drack gott, dansade tills vi blödde och var ute hela natten. Bästa.

Hoppas ni mår bra!
Kram

Likes

Comments

Hej på er!
Har varit lite off ett tag, har varit i Sälen, jobbat mm. men nu är jag tillbaka! Tycker ju detta är så kul, och det är så behövligt att få ur sig lite kreativitet här.
Just nu sitter jag i soffan och hänger. Är långledig från jobbet, vilket ju passar perfekt när det varit så himla perfekt väder nu några dagar. Har gått långa promenader och suttit på balkongen i solen.
Hoppas Ni mår fint!

Likes

Comments

Har haft en lugn dag, försöker bli helt frisk. Har tagit mig tillbaka hem till pappa, där jag är ensam hemma. Dom är i London, på mina bröders 18-årsresa. Fick ju också en Londonresa när jag fyllde 18. Minns att det var otroligt kallt, men nu har dom sol och vårkänslor där haha.

Nu sitter jag här framför veckans brott och dricker te, som vanligt på tisdagar haha.

Likes

Comments