hej allihopa!!
igår så åkte jag och Louise in till Karlskrona.. Det var tänkt att vi skulle åkt med tåget vid 11.50 men som vanligt så blev tåget försenat med en halv timma.. jag börja bli riktigt trött på allt  vad som heter bussar och tåg... Denna veckan har jag åkte ganska mycket buss och tåg och varje gång har det varit något som blivit fel...

aja..När vi kom in till Karlskrona så kollade vi i affärena, åt på McDonalds och sen tog en varmchoklad på espresso house..
Sen så tog jag bussen in till nättraby för att träna gymnastik.
Vi försöker få ihop ett fristående till Dm-tävlingen i maj...Så en av våra ledare hade bokat extra träning 3ggr denna veckan.. fristående är faktiskt jätte kul..
Vid halv 8  tog jag bussen till bergåsa för att sedan byta till tåget som skulle ner till Ronneby, fast när jag kom dit så var tåget inställt så fick vänta på ersättnings buss.. jag skulle igentligen bloggat igår men jag kom hem så sent så jag orkade inte..
idag ska jag inte göra så mycket.Har precis städat rummet och nu ska jag snart äta våfflor..mums.
bye bye!!😂

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

hej!
sitter just nu på tåget hem till Ronneby har precis varit och tränat gymnastik.Det blev blev inte så lång stund idag..bara en timme..men jag hann göra lite gymnastik på den tiden iallafall.När jag kommer till Ronneby så ska jag direkt till Emilia för jag ska sova över hos henne.Vi ska ha uppvisning imorgon för hela skolan så då tänkte att vi skulle göra ordning oss tillsammans på morgonen till uppvisningen. På uppvisningen så ska jag och 5-6 personer till dansa.. jag känner mig nervös för jag kan inte ens dansen så bra. Men få försöka så gått det gå.. imorgon är det också sista dagen innan påsklovet. Ska bli så skönt att få vara ledig ifrån skolan.
nej nu måste jag gå!!
bye bye!!

Likes

Comments

hej!
som ni kanske fick vet i föra inlägget så har jag varit på tävling idag.Vi kom på 9:onde plats av 20 tävlande (tror jag) på mattan, så det varje inte jätte dåligt.På trampeten så gick det mindre bra. Vi kom näst sista vet inte av hur många lag.Men iallafall så hade vi jätte roligt även fast vi inte vann. Vi hade våra "grenar" i början av tävlingen så efter det så fick vi sitta och kolla på ungefär 10-20 lag. Det blev långtråkigt så vi bara flamsade runt och hade det kul.Sen vid sju tiden var jag nere i Ronneby igen. Så mamma kom och hämtade upp mig och sedan körde mig till en några kompisar.Vi spelade, drack energi dryck, flamsade runt, och hade skratt anfall.
Så nu är jag hemma ska snart sova..
god natt!

Likes

Comments

hej!!
idag i skolan hade vi de sista nationella proven i svenska, Jag tro att det gick ganska bra.Efter skolan så hämtade jag min lilla syster från hennes skola. När vi kom hem så gjorde vi obo'y socker kaka..
sen hämtade mamma oss för att åka ner till affären för att jag skulle köpa mat tills lördag.Har ju tävling då så kommer vara iväg ganska länge,tävlingen är i Grimslöv så det tar en liten stund att köra upp sen är det jätte många lag som tävlar. Vi kommer tävla i trampet och matta.. känner mig sjukt taggad för den tävlingen..
god natt!

Likes

Comments

Hej på er alla!
jag sitter just nu och dricker te och har precis kommit hem ifrån gymmet...idag har  jag haft gymnastik från klockan elva i morse till klockan fem..I vanliga fall brukar jag har gymnastik bara 2h på söndagarna men idag blev det 6h, Det är för att i sommar ska vi ner till Tjeckien för något som heter eurogym det är ett engemang för alla länder i Europa där gymnaster och andra idrottande träffas.Vi kommer under en veckas tid vissa upp ett uppträdande,pröva på workshops, gå på discon och går i affären och utforska mer i Tjeckien.Så det vi gjorde idag var att pröva på olika akrobatik övningar,redskap övningar, som vi kommer ha med på upptrdandet.Vi gick även igenom hur allt skulle gå till mm.
Sen efter dem fyra timmarna så hade vi våran egna träning där vi övade på varven till tävlingen som är den 19 mars i Grimslöv, Jag är lite nervös till tävlingen för jag ska försöka göra rundat flickis till denna tävlingen men när man inte redigt kan göra det helt själv utan passa ännu så känns det inte så säkert.Men det är några tränings tillfällen kvar så hoppas jag att jag sätter det.Efter gymnastiken så åkte jag hem och åt god mat som mamma o pappa hade gjort.Efter maten så åkte mamma o jag ner till gymmet för att gå på ett pass som heter bodybalance, passet var faktiskt inte så jobbigt som jag trodde det skulle vara, det var mycket balans och yoga så det vart lite annorlunda än vad man bruka göra..
Nej Nu få jag gå och lägga mig!
god natt!

Likes

Comments

​Det var ett litet tag sen jag skrev här på bloggen, Jag har haft mycket annat i tankarna så det har inte blivit av att jag har skrivit.Men iallafall  så har min telefon gått ur funktion eller rättare sagt måste   Återställas /updateras igenom iTunes ifrån  en dator.jag provade med ifrån min lilla laptop fast det stod bara att det hade misslyckats .Så om ni har något tips så kan ni skriva en kommentar!:)


För  någon timme sen så fick jag mig ett impulsivt ryck för att pröva att klippa mit hår SJÄLV!! Jag har nog inte varit så impulsiv i mitt liv ,och ändå så är jag ganska impulsiv som vanligt,men det gick på bara några sekunder innan jag hade saxen i handen och håret var avklippt .Jag hann inte Ens fundera på det.Aja det var bara ca.5cm så det var inte så farligt :) 

Innan idag så åkte jag och pappa ner till gymmet..vilket var kul vi körde lite blandning av styrka och kondition.

Det var typ allt jag har gjort idag!

God natt på er !!

Likes

Comments