Nya produkter

Innehåller affiliate-länkar

Hej finaste ni, var nu några dagar sedan jag tittade in här. Har nämligen blivit extremt förkyld i kombination med extra mycket jobb. Inte världens bästa kombination så att säga, men jag har gjort så gott jag kan och utmanat mig själv. Stod ex inför ca 100 pers och pratade om vår marknadsföring idag. Den ni, då utmanar man sig själv och växer några cm när det går bra!

Men för att inte tråka ut er så ska jag tipsa om lite nya produkter jag fått hem, först ut har vi denna blå serien från Vichy. Den återfuktar verkligen så bra, här ovan syns bara ögonkrämen men har de resterande produkterna i badrumsskåpet och använder dom just nu dagligen. Här hittar ni ögonkrämen.

Lite annat som jag har fått hem är produkter från Budgie som jag har hört så mycket bra om, så ska bli roligt att testa. Återkommer om jag får några nya favoriter till håret, men det tror jag garanterat! Sedan har jag även beställt lite blandat från Luxplus, som denna adventskalendern som ser så fin ut och Decléor ska ha så bra produkter, så ser verkligen framemot 1 dec så man kan få öppna första luckan. Sedan beställde jag även lite nya nagellack, hår & naglar vitaminer och olaplex. Hur mycket älskar man inte av hud & hårvård?

Annars: Ska kolla vidare på solsidan innan det är dags att sova, wish me good luck att jag vaknar frisk och kry imorgon! Har ändå lite roligt planerat i veckan, så då vill ja må helt hundra.

Hoppas ni har en fantastisk vecka!
#bestofnouw

Gillar

Kommentarer

tinafalkestad
tinafalkestad,
Vad strongt att stå och prata inför 100 personer,så kul att det gick bra!❤️ toppen bra tips ju! Hoppas adventskalendern innehåller massa bra! Hoppas du känner dig piggare idag och får en fantastisk Fredag fina du❤️nouw.com/tinafalkestad
linneacasandra
linneacasandra,
Men tack fina!! <3nouw.com/linneacasandra
celineryden
celineryden,
Krya på dig fina du!nouw.com/celineryden
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229
Instagram linneacasandraInstagram linneacasandraInstagram linneacasandra