När livet händer

Innehåller affiliate-länkar

Hej finaste ni, nu är vi redan inne i maj månad och jag tänker att jag ser detta lite som en nystart och ska försöka ta tag i bloggen och det kreativa igen. Känner att jag inte alls haft motivationen det senaste, kan ju bero lite på att jag jobbar med det dagligen. Men nu känner jag ändå lite mer sug, så får se hur detta går!

Annars så har man ju varit lite ledig mitt i veckan då det båda varit valborg och idag första maj, så har spenderat dessa två dagar med vänner och bara kopplat av. Strosade runt på stan igår med @TheaH och @fashiondreamzz och shoppade en del, blev bland annat en hel del underkläder och ett super fint örhänge från Atelier vallgatan (ska visa er!). Vi var även förbi milk & honey och provade ut en balklänning till mig, blir nog ett köp imorgon. Just det har inte nämnt det, men ska på bal den 25de maj tillsammans med D. Ska bli så fint och mysigt !!
Efter vi shoppat klart så gick jag och Thea till levantine för ett glas bubbel och lite snacks i väntan på kortegen. Stannade kvar där ett tag innan vi gick och inhandlade kvällens middag, blev getost pizza och chips med löjrom. Så gott! Sedan sov hon även över här, det är verkligen så mysigt med lite sleepover's då och då. Passande då även D är i Istanbul hela veckan.

Idag vaknade vi vid halv 10 och fixade oss då en riktigt god frukost, kopplade sedan av några timmar (vi var konstigt nog helt slut idag) vid 4 tiden så drog vi oss till kafé magasinet för en behövlig kaffe, innan jag begav mig till gymmet. Har sedan bara fixat matlådor för kommande dagar och ska nu alldeles strax krypa ner i sängen. Hoppas det var helt okej med såhär mycket text, men har faktiskt saknat att skriva av mig. Godnatt!

Förresten just nu har jag även ett samarbete med Luxplus och jag älskar den sidan verkligen, de har så mycket bra produkter för rabatterat pris. Så fantastiskt! De har bland annat denna olja för 189kr istället för 395kr. Denna olja är förresten så fantastisk att ha på benen, skuldrorna och även på kindbenen för extra glow. Så fint, så ett stort tips från mig!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229
Instagram linneacasandraInstagram linneacasandraInstagram linneacasandra