my wkd & new in

Innehåller affiliate-länkar

5 / 1 / 6 / 2 / 7 / 3 / 8 / 4

Hej finaste ni, hoppas ni har startat denna lördagen på bästa sätt! Själv har jag plockat i ordning här hemma, ätit frukost framför en film och beställt hem lite kläder (det ni ser ovan). En ganska härlig start om jag får säga det själv! Nu tänkte jag ta mig en liten promenad för att lämna och hämta paket, kanske köpa något litet gott också, hmm... även sugen på en bukett tulpaner för att få lite mer vårkänsla här hemma.

Senare blir det nog en tur till gymmet tillsammans med D innan det blir att styra upp lite middag här hemma då bästa @TheaH kommer hit för lite bubbel och middag. Ikväll blir det även att möta upp några vänner för utgång, Alicia är nere från huvudstaden så det känns lite givet.

Gårdagen var förresten så härligt, har inte kunnat skriva något innan då jag styrde upp en överraskningsmiddag för D då han har fyllt år. Han trodde det bara var han och jag som skulle gå ut, men nejdå vi var hela 11 personer runt bordet igår på resturang Olivia. Så trevligt verkligen och han blev så överraskad!

Ne dags att gå ut, ha nu en fantastisk lördag!

Gillar

Kommentarer

amandalarssons
amandalarssons,
Såå snyggt! 😍nouw.com/amandalarssons
linneacasandra
linneacasandra,
Eller hur! Nu hoppas man att det sitter bra med 😍nouw.com/linneacasandra
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229
Instagram linneacasandraInstagram linneacasandraInstagram linneacasandra