My weekend

En räkmacka och latte ute på en uteservering i stan tillsammans med D. Följt av shopping, en ganska bra start på min helg om jag får säga det själv.

Drog oss sedan till gymmet, duktiga som vi är! Efteråt tände vi ljus, åt hemmagjord pizza och drack ett glas rött framför idol. Mysigare fredagsdejt går nästan inte, så underbart att trivas så bra i sitt hem men sin kärlek att en fredagskväll hemma alltid känns som det bästa valet.

Startade lördagen tidigt med gotte-frukost och drog oss sedan till GU för att studera några timmar. Har ju en tenta på fredag som känns riktigt saftig, så där kommer mitt fokus ligga denna vecka!

Såhär såg både lördags och söndagsmorgonen ut.
God frukost, nyhetsmorgon.

Här får ni en liten glimt av hur min helg såg ut, men glömde såklart fota på kvällarna. På fredagen njöt jag av myset och i lördags så var vi hemma hos en vän innan utgång.

Annars: Måndag. Sitter i skolan på föreläsning, om någon timma kommer jag och @emmafelsing dra hem till mig för att tentaplugga och äta lunch. Ikväll väntas det spinning, blev lite för sugen efter att jag skrev inlägget om träning igår. xx

Gillar

Kommentarer

FruSandberg
FruSandberg,
fina bilder 😊 nouw.com/frusandberg
linneacasandra
linneacasandra,
isabelalden
isabelalden,
Åh vilken myshelg!! Fina bilder med <3 nouw.com/isabelalden
linneacasandra
linneacasandra,
Jaa, verkligen! tack :*
Saknar dig <3
nouw.com/linneacasandra
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229
Instagram linneacasandraInstagram linneacasandraInstagram linneacasandra