Instagram linneacasandraInstagram linneacasandraInstagram linneacasandraInstagram linneacasandraInstagram linneacasandra

L’oréal skincare

Hej finaste ni, hoppas allt är bra med er och att ni har haft en fantastisk helg! Själv så är jag helt slut, har varit krasslig och haft fullt upp i Göteborg denna helg. Fixat lägenheten inför försäljning och det tog mer tid än vad vi trodde. Så besvikelsen att inte hinna träffa vännerna var stor. Men kommer ner om två veckor igen som tur är!

Men för att inte prata om min helg så kan jag istället visa upp lite härliga bilder från L’oréal frukostevent i torsdags. Hur fint?

Frukosten var helt magisk!

Pia Korpia var även där och visade upp ansiktsyoga som ska göra susen för ansiktet. Ska försöka få in detta i min ansiktsrutin.

Tips, deras nya serum är helt magiskt. Ska göra en effektiv 7 dagars rutin nu och är spänd på resultatet.

Det var exempel något av allt man fick i goodiebagen. Direkt när vi kommer hem blir det spa, te och talang. Allt för att göra sig redo för en ny vecka!

Men innan dess så har jag några timmar kvar på tåget.. Men ska nästan bara vara skönt att lyssna podd och vila efter denna helg!
Men så värt det, för lägenheten blev så fin och jag är spänd på att visa er resultatet när den kommer ut! Min favorit stylist och fotograf kommer skapa magi!

Gillar

Kommentarer