Instagram linneacasandraInstagram linneacasandraInstagram linneacasandraInstagram linneacasandraInstagram linneacasandra

Łazienki Park

Hej finaste ni, som ni nog förstår så har jag fortfarande en del bilder från Warsawa kvar att visa er. Dessa bilder är från första januari när vi strosade runt i Łazienki Park. Hur vacker är det inte? Magiskt!

Är verkligen så tacksam för att dela mitt liv med honom, i sommar har vi varit tillsammans i hela fem år. Tiden har verkligen gått så fort, samtidigt som vi ändå har varit med om mycket. Vi har även satt lite gemensamma mål nu 2020 vilket känns roligt och spännande!

Vad har jag gjort i helgen?

Tänkte att jag inte bara ska skriva om Warsawa utan uppdatera er lite i nutid. Denna helg så har vi mestadels bara varit hemma och fixat ordning. Tvättat, städat, putsat skorna, ja ni vet sånt där tråkigt med nödvändigt. Så skönt att fått gjort allt sånt innan vardagen börjar igen.

Men har även kommit igång ordentligt med träning och bra kost, vi har båda laddat ner appen Lifesum för att hitta en bra balans med kosten. Det jag gillar med appen är att den är så lätt, man ser om man får i sig är bra och näringsrik mat, samt att man kan klicka i hur mycket vatten man dricker och vad man har förbränt på träningen. Vet att vissa kanske triggas av en sådan app, men jag gillar att ha koll och få kunskap. Ex. Äter jag tillräckligt med kolhydrater, protein och fett?
Använde denna app förra våren och gillade den verkligen, ett bra sätt att få in bra rutiner, så tips!

Vi har även varit på bio denna helg, vi såg filmen: En del av mitt hjärta.
En film man blev glad av, är en svensk musikalfilm med Tomas Ledin låtar. Kanske lite små töntig, men den va mysig!

Nu ska jag dricka min smoothie och kolla på La casa de papel (super bra serie som finns på netflix, ännu ett tips!). Hoppas ni har haft en bra helg!

#bestrofnouw


Gillar