Hi friday

Innehåller affiliate-länkar

blazer - here , pants - here

Hej finaste, asså hur fantastiskt med fredag? Är verkligen redo för en ordentlig myshelg. Just nu sitter jag på jobbet och ska snart in ett möte, så tog en liten break för att titta in här. Efter mötet ska jag hinna med ett träningspass på gymmet, lyxen att det ligger bara över gatan från jobbet. Så borde verkligen ta och göra detta oftare, lite jobbigt att fixa sig efter men så värt det ändå!

Hur fin är inte denna kavajen? Ska få hem en liknade i svart nästa vecka, verkligen perfekta plagget att bära till kontoret men som man lätt kan klä upp också!

Vad är helgen planer annars då? Det som är så skönt denna helg är att jag typ inte bokat in något, tänkte att jag och Amanda ska äta någon go brunch imorgon, sedan ska hon få hjälpa mig att rensa ut lite kläder. Har skapat ett instagramkonto nu där jag kommer sälja av en del som inte kommer till användning, är ni intresserade så heter det linneacasandrabloppis. Efter att vi rensat lite så vill jag därefter strosa runt lite på stan. Utöver det så vill jag mest bara va hemma, äta gott och fixa saker - så skönt!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229
Instagram linneacasandraInstagram linneacasandraInstagram linneacasandra