Fondazione Nelly

Hej finaste, nu ska jag visa vad jag gjorde igår (!!) Hade verkligen en helt fantastisk dag, startade upp med sovmorgon tillsammans med killen, gick sedan till Greasy Spoon och åt frukost. Därefter packade ihop mina saker för att checka in på Hobo hotell tillsammans med @JohannaKindbom. Där vi fixade oss innan vi begav oss till bussarna som skulle ta oss till fotografiska!

Vi skulle nämligen gå på Nellys brunch som dom styrde för att fira att dom fyllde 15 år! Hur roligt? Var ca 200st personer som var inbjudna och dom hade styrt upp allt så fint! Ni har säkert sett en hel del på sociala medier, artister, god mat m.m.

Såhär gick jag klädd igår, i en klänning från Nelly som ni kan hitta HÄR. Jag körde den bak och fram för tycker den blev finare så!

Det var verkligen en sådan underbar stämning hela kvällen, alla var så glada och taggade!

Annars: Idag har jag mått som jag förtjänar. Vaknade upp på hotellet och åt hotellfrukost, så gott! Sedan har jag inte gjort många knop, promenerade hem och har chillat i soffan hela dagen. Nu har vi precis ätit tacos här hemma och kollar just nu på parlamentet. Ändå en mysig söndag!

Hoppas ni har haft en bra helg!

Gillar

Kommentarer

merelleyakoub
merelleyakoub,
desires
desires,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229
Instagram linneacasandraInstagram linneacasandraInstagram linneacasandra