Drog utomlands ett dygn

dress - fine copenhagen, sunnies - & other stories

Hej underbarast ni, vilket fantastiskt dygn jag har haft! I onsdags efter jobbet så hade jag en intervju för en tjänst i Stockholm. Är verkligen så spänd på denna höst, livet känns verkligen fantastiskt! Efter intervjun så hade jag så mycket energi så tog mig ut på en pw i det fina vädret, efter någon timma ute så ringde även @Linneastridh och frågade om jag var sugen på en löprunda, givetvis var jag det så sprang hem till henne för att ge oss ut på en runda.


Efter löprundan fixade jag mig och mötte upp @TheaH på Levantine, där delade vi på en kanna med en variant av sangria. Vi satt kvar där ett tag innan vi bagav oss till barhimmel för ett glas till i solnedgången.

Levantine är verkligen ett av Göteborgs mysigaste smultronställen.

Finaste Thea! Vi beslutande även att jag skulle sova hos henne då vi ändå att planer dagen efter, hur mysigt med sleep over? Var ju då även tvungen att sticka hem snabbt till mig för att packa, vem spontan beställde inte en Iphone XR då? Den kommer bli perfekt i Paris! Min mobilkamera på 7an är ju inte den mest optimala om vi säger så.

Igår vaknade vi upp till tropisk värme, så gjorde oss smoothie bowls som intogs på altanen och efter det begav vi oss ut på en fantastisk promenad. Asså wow vad vi njöt!
Packade sedan ihop badväskan för att möta upp @Linneastridh & @JohannaKindbom för att handla lite gotta och bege oss till Saltholmen. Värmen igår var ju helt fantastisk, jag och Thea gick runt på vår promenad och fick verkligen semester feeling, kändes som vi drog ett dygn utomlands bara sådär.

Efter en stund vid havet så drog jag hem till min svärfar för middag, blev grillat och vattenmelonssallad. Måste vara det godaste på sommaren?
Vattenmelon, fetaost, mynta, havsalt & peppar.

Idag är jag på kontoret som vanligt och i eftermiddag åker jag hem till min familj på Tjörn tillsammans med D. Ska verkligen bli så mysigt. Hoppas ni får en underbar fredag!

Gillar

Kommentarer

Linneastridh
Linneastridh,
linneacasandra
linneacasandra,
isabylund
isabylund,
Okej, typ mest perfekta sommardagen ever?! UNDERBART!!nouw.com/isabylund
linneacasandra
linneacasandra,
Eller hur, så fantastiskt! nouw.com/linneacasandra
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229
Instagram linneacasandraInstagram linneacasandraInstagram linneacasandra