De två senaste dagarna

Hej finaste ni, vad mycket jag har hunnit med sedan sist! Som jag skrev skulle jag börja November lite extra roligt, men kunde inte berätta så mycket mer just då. Detta var för att vi skulle överens min farmor och farfar som firade guldbröllop, ville inte riskera att någon av dom såg detta. För vi va ca 40 personer som överraskade dom i Mariestad. Men innan jag och D tåg tåget dit så startade jag min morgon i Hagaparken och det var verkligen magiskt. Solen värmde upp det krispiga och det var så vackert!

Jaa ni ser ju, helt underbart!

En bild från tåget och en glimt av vårt hotellrum på värneport. I morse efter vi hade ätit hotellfrukost och hälsat på en sväng hos min faster så åkte vi med min pappa i bilen till Göteborg. Väl där blev vi avsläppta hos Daniels mormor för att hinna träffa henne en stund, därefter åkte vi med hans mamma hem, ska sova där under vår lilla Göteborgsvistelse.

Ikväll så har jag spenderat kvällen med @TheaH. Vi åt middag på Juan Font och tog sedan ett glas på Basserier lipp, en perfekt kväll om ni frågar mig!
Ja ni ser ju, maten, drycken och sällskapet var 10/10.


Imorgon ska jag hinna träffa tjejerna på stan och på kvällen blir det familjemiddag hos Daniels farmor. Full fart när man väl är på besök helt enkelt!

Hoppas ni har en mysig helg!

#bestofnouw

Gillar

Kommentarer

Emmaakarlegrund
Emmaakarlegrund,
Ser helt underbart ut 🥰💛🍂✨nouw.com/emmaakarlegrund
Johannagrahn
Johannagrahn,
Myyýsigt 😍😍nouw.com/johannagrahn
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229
Instagram linneacasandraInstagram linneacasandraInstagram linneacasandra