10 random questions

1. Vad gör du om 15 år?
Om 15 år är jag alltså 39 år, så oj vad gör jag då? Tänker mig familj, ett fantastiskt hem och ett jobb som jag älskar och verkligen brinner för! Att resa är något jag gör flera gånger om året också. För det är ett mål - upptäcka världen! Förhoppningsvis har jag även testat på att bo utomlands igen fast en längre period tillsammans med D, detta är faktiskt något vi båda drömmer om och pratar om!

2. Om du skulle förlora ett av dina fem sinnen, vilket sinne hade du då valt?
Luktsinnet, känns som det självklara valet?

3. Vad inspirerar dig mest?
Personer som älskar vad dom gör, där man verkligen känner av energin och glädjen. Extra inspirerande om det är något kreativt som jag kan relatera till.

4. Hur balanserar du privatlivet, personlig tid och bloggen?
Tycker jag lyckas riktigt bra med det just nu. Varje onsdag och torsdag jobbar D och jag har lägenheten för mig själv och därav egen tid. Resterande ledig tid (utanför skola & jobb) så prioriterar jag D och vänner och bloggen tar jag när tid finns, till exempel morgon kaffet eller som ikväll i soffan med tända ljus och serier på tvn.

5. Om du hade haft en superkraft, vilken skulle det i så fall vara?
Teleportation, förstå hur drömmigt att bara kunna ta en eftermiddag hos familjen eller vännerna i New York. Eller spendera förmiddag på en fantastisk strand någonstans bara sådär. Goals helt klart!

6. Skulle du hellre vakna upp varje dag med perfekt smink eller perfekt hår för resten av ditt liv?
Helt klart med det perfekta håret, sminka till face't löser man alltid. Men har man en bad hair day, så har man - då är det kört. (iallafall för mig)

7. Vad är ditt drömjobb?
Oj hur skall man ens kunna säga detta, det vet man nog när man väl är där! Jag vet att jag vill jobba kreativt, i team och i projektform. Men sedan tycker jag kontorsmiljön och kollegorna gör sjukt mycket med!

8. Hur skulle du beskriva din stil?
Väldigt clean, kör ofta på kostymbyxor med en enkel stickad tröja eller blus. Oftast helsvart men har även det senaste börjat med lite vitt och färg, allt för att liva upp lite!

9. Vilket är ditt favoritkonto på Instagram?
Oj hur skall man kunna välja, tipsar om några stycken istället:
Josefinehj
Biancaellabooth
Oljaryz
Lisa.olsson
Matildadjerf
Emily_luciano

10. Med två ord eller mindre - hur skulle du beskriva din humor?
Barnslig och skadeglädje typ, haha. Inte skadeglädje så att någon verkligen skadar sig, men om någon är sådär lite klantig. Tro inte att jag är hemsk, men om någon trillar så är det faktiskt sjukt kul. right? 

xx
#nouw30daychallenege

Gillar

Kommentarer

clarabergertorres
clarabergertorres,
bra lista där!🙌🏼✨nouw.com/clarabergertorres
linneacasandra
linneacasandra,
nnathalies
nnathalies,
så rolig lista! 😃nouw.com/nnathalies
linneacasandra
linneacasandra,

Åh vad bra att du gillade den :*

nouw.com/linneacasandra
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229
Instagram linneacasandraInstagram linneacasandraInstagram linneacasandra