Igår kom jag och Simon hem från en långhelg i fjällen med familjen. Som vanligt så kammade mormor och morfar hem vinsten i flest fiskar, och pappas tävlingssinne och hans förmåga att aldrig ge upp hans stora fiskelycka såg Vi också i helgen. Och vi får inte missa mammas utskällning på ett moderligt och oroande sätt på hur pappa egentligen kör skoter gick inte att missa. Den enda som saknades var min bror. Annars var helgen lika förutsägbar som den brukar. Sen får vi ju inte glömma den fantastisk goda maten vi fick avnjuta. Halleluja. Mammas mat är svår att inte uppskatta. I skrivande stund så hostar och samtidigt som näsan rinner. Yes, här på dirigentvägen har vi sjukstuga. Ingenting jag njuter av. Det enda som tröstar min höga feber och allmänt dåliga välmående är ett maraton med Disney filmer. Ses.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Fredag och ännu en ledig dag. Har endast hunnit städa hela lägenheten. Hade tänkt hinna med fler saker men kroppen var slut och tyckte att en powernap i soffan på någon timme var bättre. Sånt säger man ju inte emot.
Tänkte visa en härlig favorit of mine. Fick denna parfym i julklapp, Daisy -Marc Jacobs. Luktar som en vår/sommar dag på en äng fullt med blommor (utan alla äckliga små kryp) och är helt ljuvlig!

Tror mest att fredagen kommer spenderas med mannen min i soffan och rad serie tittande. (Som vanligt) Ses

Likes

Comments

Först och främst vill jag säga hej och hjärtligt välkomna hit. Jag har inte världens bästa engagemang i att skriva några halv intressanta rader på en offentlig "dagboks" inspirerad internetsida som kallas blogg. Men jag tänker göra ett tappert försök, eftersom att uttrycka sig i skrift är väldigt roligt.

Nåväl, dagen till ära började inte som jag hade tänkt. Idag är jag nämligen ledig, vilken vanligtvis innebär sovmorgon men inte idag...
Jag vet att Simon har en förmåga att snooza en aning länge. (Läs: onödigt jättelänge)Vilket resulterar att jag vaknar. Vilket förövrigt inte är ok...
Inte nog med att jag vaknar och att han sover lika hårt ändå trots alla larm som ringer var tredje minut som han inte förbarmat sig att stänga av, han har till och med ställt larmet fel. Japp. Istället för att ringa 07.15 så börjar detta spektakel redan 05.45. En klarvaken och olyckligt morgon-trött/arg Linnea skäller ut den sovande sambon hur idiotiskt situationen var. Ett mumlande "oj" fick jag tillsvars, vilket han ändå inte kom ihåg när jag frågade senare.
Hursomhelst så var jag snäll och skjutsade honom till jobbet men mina sista ord innan vi skildes åt var "jag förväntar mig att du ska återgälda mig för detta. En fet överraskning" Så då får vi väl se vad som komma skall. Tills dess, Ses.

Likes

Comments