Lördagskvällsmood

Hej igen grabbar, hoppas ni har en underbar helg:) så idag har jag bara slöat, förutom ett kalas jag var på. Men nu när det börjar bli sent älskar jag att bara ligga i sängen och lyssna på en bra spellista. På den senaste tiden har jag varit mycket inne på grunge och punk, men just ikväll var jag i moodet för lite indie.

Om ni inte lyssnat på indiemusik innan rekommenderar jag det starkt, det är verkligen en avslappnande genre. Jag älskar att lyssna på indie på sena kvällar/nätter, men en del tycker att det är den bästa genren att lyssna på på eftermiddagarna. Ge det en chans och berätta vad ni tycker!

Jag har faktiskt en hel spellista med indiemusik, som jag satt ihop för just såna kvällar. I princip alla låtar har jag hittat på (@ cleolazuli)s instagramkonto. Hon är riktigt begåvad på filmografi, hennes små klipp är riktigt satisfying att kolla på!

Här har ni spellistan om ni vill lyssna:


Så mina absoluta favoriter atm är ”far away - Johnny Goth”, ”choking on flowers - fox academy” och ”Alex - nicky blitz”. Åh och ”no moon (white stars) - Orchid mantis” är riktigt bra också. Billie Eilish är inte tekniskt sett en indieartist, men jag själv skulle klassa ocean eyes och lovely som halvindie iallafall, so that’s that on that.

Jag ska uppdatera oftare, promiseee<3

bye felicia / Linnéa


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229