Elijah Daniel och Tana mongoose

Grabbar, har ni twitter? Om inte borde ni skaffa det bc där händer ALLT roligt, jag lovar. Kanye West bråkade med sig själv i flera timmar på twitter för ett par veckor sedan, Elijah Daniel beefade med hela jävla riverdalecrewet och Tana Mongeau fick sina kinks exposed av hennes ex.

Både Tana och Elijah är kända för att vara kontroversiella, men om jag skulle räkna upp varje anledning skulle vi vara här i dagar. Men ngl, jag älskar båda två HAH, vet inte why egentligen.

Men hela situationen med att Tanas ex postade om hennes kinks var hemsk egentligen. Det är absolut inte okej att lägga ut något sånt om någon annan utan deras tillåtelse. Och Elijahs feud med skådespelarna i riverdale var WILD, det är faktiskt anledningen att jag slutade kolla på riverdale. KJ Apa (Archie) kallade honom idiot utan anledning, och en av tjejerna kallade honom rasist. Allt pga EN TWEET av Elijah där det stod ”does the riverdale fanbase know the show sucks and don’t care or do they just not know”

MEN BITCH det roligaste var när KJ verkligen trodde att han snapped när han subtweetade ”do your fans know you’re an idiot or do they just not care”, och Elijah svarade ”They know, they just don’t care”

Idk jag är en sucker for drama, älskar denna skiten lmao, skaffa twitter och ni kommer inte ångra er jag svär hhah (also följ mig på @ / linneabrusquini thx)

Todays mood:

Ok baii / me bitch#nouw #twitter #drama

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229