Just be quite

x Linnéa

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments


See you in July

x Linnéa

Likes

Comments


Jag mår så himla dåligt. Allt är bara piss och jag känner att det finns inget som kan få mig att må bättre. I några månader nu har jag haft sån himla ångest. Jag känner att det inte finns mycket just nu som kan få ångesten att försvinna. Och det här att jag ska hålla uppe en fasad för alla runt omkring mig gör bara att jag mår ännu sämre.
Jag hoppas på en vändning snart.

Idag är jag ledig och jag låg i sängen till 15. Det var så skönt att bara ligga kvar i sängen och inte känna något ansvar att gå upp. Sedan åkte jag och köpte sushi. Så gott och jag tackar gudarna att det är ett ”nyttigare” alternativ av snabbmat. Nu ska jag lyssna på någon podd och bara vara.

x Linnéa

Likes

Comments


I lördags blev jag 22 år. Asså shit, tiden bara rinner iväg. Känner mig varken vuxen eller mogen haha. Relativt nöjd med min födelsedag! Kunde haft ett bättre slut.
Nu ligger jag här i sängen och har inte kommit ur den på timmar. Har varit sjuk i princip hela veckan och det verkar aldrig släppa?
Imorgon blir det jobb så jag hoppas att jag mår mycket bättre imorgon!

x Linnéa

Likes

Comments


Hej på er!
Just nu sitter jag här hemma och bara tar det lugnt. Börjar jobbet 16.30 så jag tänkte bara ta det lugnt och ladda upp lite innan.

Jag har nu äntligen börjat att göra youtubevideos!! Så kul! När jag väl är nöjd med redigeringen så kommer dom att komma upp här, så håll utkik! Nu ska jag försöka få något i magen och fortsätta att chilla framför tv:en.
Hoppas ni får en fin dag!

x Linnéa

Likes

Comments


Hej på er!
Idag är jag ledig från jobbet och har spenderat min lediga dag i tvättstugan. Låter rolig eller hur? Nu när jag är klar med tvätten så ska jag åka och handla lite till matlådorna jag hade tänkt att göra. Kanske blir en sväng på gymmet sen också!
Hoppas ni får en fin dag!

x Linnéa

Likes

Comments


Efter en lång vecka med jobb så avslutar jag veckan med ett gympass och lite soffhäng. Hoppas ni har haft en bra vecka!

x Linnéa

Likes

Comments

Tänk vad skönt det skulle vara att bara sätta sig på ett plan och flyga till värmen

x Linnéa

Likes

Comments

Hej på er!

Äntligen är det december! Som jag har längtat. Detta är den bästa månaden på hela året helt klart. Just nu sitter jag här med tända ljus och lyssnar på julmusik, hur mysigt? Idag så jobbade jag till 16 och efter jobbet åkte jag och handlade lite. Sen blev det tacos till kvällsmat och såklart kollade vi på julkalendern. Man kan ju inte säga mycket efter ett avsnitt men jag tycker att den verkar lovande.

Imorgon så ska jag städa och få fram allt julpynt, så tänkte slänga in några bilder när det är klart.


Här får ni min spellista med jullåtar också!

x Linnéa

Likes

Comments

Hallå.

Jag kände att jag behövde skriva av mig lite. Just nu så känns det väldigt jobbigt. För jag vet inte riktigt vad jag vill längre. För några veckor sen så var jag säker på att jag ville börja plugga till våren, men nu känner jag mig väldigt tveksam. Jag vet inte riktigt varför, kanske är att jag är rädd för att jag kommer att ångra mig? Men något som jag vet att jag känner mig osäker över är ekonomin. Det kommer bli väldigt stor skillnad ifrån att tjäna en heltidslön i månaden till ett studielån. Ska jag vänta några år med att plugga tills min sambo är klar med sin utbildning? Eller ska jag jobba ett till år och börja med ett rejält sparande? Jag vet inte.. det är som ett krig i mitt huvud. Många tankar som krigar mot varandra. Jag får tänka över detta i några veckor till, så får vi se hur det blir.

Lite roligare saker tänkte jag skriva om nu. Det är snart jul! Jag ÄLSKAR julen. Verkligen älskar den. Så jag tänkte att den här bloggen kommer bli lite som en "julblogg". Mysigt va? Jag börjar den 1 december, så då hörs vi då. Ta hand om er.


x Linnéa

Likes

Comments