Vardag

Några månader har gått sedan jag kikade in här senast, och det har hänt en hel del. Jag har bland annat gått på bal, tagit studenten, åkt utomlands själv med min kompis från Lillerud och även vandrat i Norge med Anton. Ni ska få enskilda inlägg om varje händelse, och vi ska börja med balen!

Den 12:e juni var det studentbal för alla friskolor i Karlstad. Jag sov hemma hos Schyberg dagen innan, eftersom att vi hade bokat tid för baluppsättning i Kristinehamn där hon bor. Jag hade min tid 9 på morgonen, så sminkade jag mig själv efter det.

Vi åkte med Schybergs mamma in till Karlstad där vi skulle fotas i Museiparken. Duktiga Louise Karlsson fotade oss! Blev så fina bilder. Jättekul att kunna titta tillbaka på, jag ler varje gång!

Den nedre har vi framkallat och ramat in :)

Min klänning är från Youmefashion.

Balen blev så lyckad! Alla var så fina och det är otroligt roligt att ha något så speciellt som ett av de sista minnena tillsammans med klassen!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Inredning

TV-bänken som vi har i vardagsrummet hade Anton innan han flyttade hit. Den är från IKEA och jag har inte tänkt så mycket på den, eller hur den ser ut. Men häromdagen kläckte Anton ur sig att det finns luckor som man kan köpa till att ha framtill - och frågade om jag ville ha det, och jag tänkte, varför inte? Så under veckan drog jag till IKEA och köpte luckorna, och här har ni slutresultatet!

Vi satte på guldfärgade knoppar för att matcha de andra detaljerna i rummet, och sladdarna som tidigare legat under bänken kunde vi nu gömma inuti istället.

Här är en väldigt gammal förebild, kolla tapeten i köket till höger!

Och så här ser det ut nu! Är sååå nöjd med resultatet, det blev så mycket mer stilrent och städat.

Jag köpte även ett RIKTIGT träd i smyg för att Anton sagt nej innan, men han tyckte också att fikusträdet blev finare än plastgräset.

Likes

Comments

Vardag

Helgen spenderades på Rockelstad slott som ligger strax utanför Flen. Vi var där då Antons bror Emil skulle gifta sig med sin Sandra. Det var ett jättefint bröllop i riktigt häftig slottsmiljö.

Bruden Sandra Hallander!

De tre bröderna: Anton som var toastmastern, Emil, och Oskar som var Emils bestman.

Den här fina hunden gick även lös på området :)

Likes

Comments

Vardag

Nu under påsken har vi firat massor! På Skärtorsdagen hade jag min sista praktikdag på Stall Mårgård, och senare på kvällen gick jag ut på studentfest tillsammans med Hanna på Nöjesfabriken i Karlstad.

Det var egentligen tänkt att mamma skulle komma under Långfredagen och gå äggpromenaden i Arvika, men eftersom att det kom massa snö(?!) så kunde hon tyvärr inte komma. Jag fick istället en skön vilodag efter torsdagen.

På Påskafton kom Antons familj och åt middag hemma hos oss. Det var otroligt gott med påskmat och det var jättetrevligt att de kunde komma. Det är alltid lika kul när det kommer hem gäster när man själv tycker att det är så fint hemma. Senare på kvällen kom Hanna och massa andra kompisar innan vi gick ut på Kvarteret här i Arvika.

Så i stora drag var det en jättefin påsk med god mat och fina vänner!

Vårt fina påskris!

Likes

Comments

Vardag

Den 25e mars var vi på dop för min storebrors dotter Ellen i Sundsvall. Det var ett jättefint dop och här är lite bilder!

Här är innan dopet.

Här är vi i kyrkan.

Likes

Comments

Inredning

Nu när våren är här valde vi att ta undan mormors överkast, och skaffa ny kudde och filt :)

Likes

Comments

Inredning

Jag var en sväng på Rusta nu i veckan för att köpa lampa till tamburen, och fick då syn på så fina beigea handdukar! Tänkte att det kunde vara lite kul med helt nytt nu när golvet är svart. När jag la in handdukarna och mattan tyckte jag att det fattades något grönt, så jag åkte till blomaffären i stan och köpte elefantöra. Blev mycket nöjd!

Såhär ser det även ut vid handfatet.

Likes

Comments

Inredning, Vardag

Jag älskar verkligen våran lägenhet. Jag älskar att den var helt tom precis i början av vårt förhållande, och att vi sedan tillsammans har kunnat format den till vårat egna originella hem. Sen finns det några saker i lägenheten som man tycker extra mycket om, till exempel:

Tavlan i sovrummet på Carbon.

Ljuslyktan på min sida av sängen.

Första anblicken av sovrummet.

Och det senaste köpet, lampan i hallen!

Likes

Comments

Vardag

Nu har min studentmössa från Crownstudent kommit. Är så nöjd, den blev precis som jag tänkt mig!

Och ett champagneglas.

Likes

Comments