Linnea Borg Inredning & Livsstil

Glad påsk allesammans!🐤 Har precis haft familjen över och ätit lite gofika, fick två buketter tulpaner av mamma i påskpresent och ett tjusigt litet påskägg med godsaker i, så fint! Den andra buketten var med ljusrosa tulpaner men de fotade jag inte, måste köpa en tjusig vas till de först.😌

Likes

Comments

Odd Molly Home

Prisbelönt design i kläder och inredning uppmuntrar kvinnor att känna sig som bäst. Vackra tryckta duntäcken, kuddar och filtar av hög kvalitet som inte gör någon besviken. Attityd, färg, egna tryck och handarbete är viktigast och genomsyrar våra kollektioner. Bekväma produkter av hög kvalitet för kvinnor!

Vi på Odd Molly i Bromma Blocks har sen ett tag tillbaka fått in Odd Molly Home och är just nu den enda Odd Molly butiken som har home inne. Jag fotade lite detaljer ifrån "Homehörnan" när jag arbetade sist och här kan ni då se  vad för fint vi har inne just nu. 

Likes

Comments

Fick för mig att baka lite gott denna måndagskväll. Det blev en slags form utav brownies i muffinsformar med små oreos i mitten av vardera. Enda misstaget jag gjorde denna gång var att det var inne för länge så blev lite halvbrända men smarrigt ändå! Det ska helst vara kladdiga i mitten.

Likes

Comments

Denna måndagskväll fick lyxas till lite extra med ett glas J.P. Chenet ur Carolina Gynning's fina vinglas.

Likes

Comments


Ibland kan man faktiskt få bjuda lite på sig själv.

Likes

Comments

Är det bara jag som ÄLSKAR kristallkronor? Ser så exklusivt ut och så vackert!

Likes

Comments