Header

Velkommen tilbage 🎈

Jeg er en kæmpe tilhænger af musik og der er seriøst ikke noget der kan redde min kedelige lange tur til træning eller i skole, som musik. Jeg hører musik hele tiden, og kan bruge det til at få humøret op, eller blive klar til kamp. jeg er meget åben over for musik og hører alt fra rap til 80’er til Rock.

I januar har jeg haft en meget bred musik jeg har virkelig hørt meget gammelt musik, da jeg efterhånden synes at det er det som er bedst. Dog er Wolves og Langsom ikke særlig gamle, men nogle jeg ikke bliver træt af..

Her er 10 numre som jeg konstant har hørt i januar ❄️🎼

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Velkommen tilbage❤️


Jeg er ked af at jeg har været super inaktiv. Det har været grundet VILDT mange udfordringer, som jeg vil dele med Jer her.
Det startede i December med afleveringer i skolen, sene træninger samt en lang transporttid, som var med til at udfordre min motivation og kampgejst. Samtidig skulle jeg styrketræne og løbetræne hvilket gjorde at jeg næsten ikke havde energi til næste dag, at stå tidligt op og morgentræne.
Det resulterede i at jeg virkelig havde brug for at have et par dage, hvor jeg kunne få styr på mine ting. Jeg følte at alt ligesom gled ud af hænderne på mig. Jeg fik ikke fat i alt der blev sagt i timerne, og havde ikke tid til at lave alle lektier, hvis jeg også skulle få den rigtige søvn efter træning. Derudover kunne jeg mærke et stigende pres til træning, da drengene er blevet stærkere, og hurtigere.

Lige før det toppede fik jeg juleferie og tog til Kina hvor jeg kunne slappe af og nyde ro og shopping.
FC Nordsjælland kontaktede mig efter en prøvetræning/rundtur på stadion. På det tidspunkt var jeg ikke indstillet på at skifte klub - havde ikke engang overvejet det, eftersom jeg skulle til prøvetræning i FC. Barcelona til foråret 2018 og satsede på at Spanien skulle blive det sted jeg ville bo i noget tid.

Efter møder med Barcelona Training Academy bliver det tydeligt for mig, at det setup som var blevet beskrevet omkring dét at spille fodbold i FC Barcelona ikke kunne stå mål med virkeligheden, og jeg blev derfor i tvivl om hvilken vej, jeg skulle gå. Derudover kunne jeg mærke at drengene, som jeg spillede med, var blevet så fysisk stærke, at både træneren og jeg blev utrygge ved at udtage mig til kamp, og jeg holdt mig tilbage ved træningerne - simpelthen for at undgå en skade.
Dette påvirkede min mulighed for at vise landsholdstræneren fra DBU, at jeg igen var klar til landsholdet, så alt i alt var situationen uholdbar i længden.

Derfor fik jeg et rigtig flot tilbud fra BSF om at spille med på deres hold, og denne mulighed ville kunne koordineres sådan at jeg kunne spille BÅDE sammen med drengene fra BTA og pigerne fra BSF, hvilket var rigtig flot og HELT klart den "sikre" vej for mig. Men jeg valgte at gå en anden vej.

Til mødet hos FC Nordsjælland præsenterede trænerne deres plan for pige/kvindeakademiet og jeg blev motiveret til at være en del af en ny æra i dansk kvindefodbold. De lagde ikke skjul på at de næste 6 måneder stod på træning, træning, træning og at der skal lægges en kæmpe indsats for at få holdet med til U18DM til efteråret.

Igennem disse måneder med forhandlinger med forskellige klubber, har jeg oplevet at rigtig mange trænere, klubber og andre spillere, har lagt meget energi i, at fortælle mig at FC Nordsjælland IKKE får U18DM -licens til sommer, og at projektet ikke stod til at lykkedes.
Det har undret mig at folk har syntes at det var nødvendigt for selvfølgelig kan FCN ikke få licensen, hvis ikke der er nogen som rykker over i klubben. Og det kræver naturligvis at FCN har nogle gode spillere at præsentere for DBU til sommer. I know. Men det gør mig mega vred at der er så meget gossip og mudderkastning. Hvis det havde været i drengefodbold, så var dette aldrig sket.
Havde man mon sat spørgsmålstegn ved en mandlig spiller, som havde taget satset og rykket til en nyåbnet klub med langt stærkere ressourcer? Jeg har meget på spil. Jeg satser både min drengetræning OG prøvetræning hos FC Barcelona og derudover er der en masse klubber, der himler med øjnene. Men jeg ved at FCN er top 3 klub i Danmark og er efter min mening, dén klub, der talentudvikler sine talenter bedst og sender dem videre på deres fodboldseventyr. Grunden til at alt det her er vigtigt for mig, er at ligestilling betyder meget for mig - både i skolen og i fodbolden. Jeg vil have lige vilkår for lige præstationer. Og dette ville FC Nordsjælland tilbyde mig. Alt hvad man som professionel fodboldspiller har brug for.
FC Nordsjælland har en ambition om at flytte pigefodbolden, hvilket jeg gerne vil være med til. Derfor sagde jeg ja til at skifte klub. Jeg vil gå forrest og få kvindefodbold til at blive endnu større. Flere klubber havde kontaktet mig, men jeg valgte FCN fordi, jeg mener at, de er kvindefodboldens fremtid.


Træningen med drengene er noget, jeg aldrig vil glemme. Der er ikke et sted i Danmark, som ville have kunnet udvikle mig på den måde som Barcelona Tranining Academys træning har gjort det på. Alle trænerne har den bedste licens, man kan have og de er alle ansat af FC Barcelona.

Min træner Dani, som jeg havde i efteråret, er lige blevet træner for kvindernes førstehold (I FC Barcelona), hvor Lieke Martens, Toni Duggan og Line Røddik spiller.

Carlos Martin, som har ledt Barcelona Academy og også har trænet mig i lang tid, er blevet chef for FCB Escola, som er der man starter som lille i FCB. Det har været kæmpestort og har givet mig kompetencer som jeg ikke ville have lært, hvis ikke jeg var ‘kommet under deres vinge'. Jeg er blevet presset til alle træninger de sidste to år, og jeg er blevet så meget bedre. Da jeg startede på akademiet var det et krav, at man havde sin teknik på plads. Det var basis, og det skulle man derfor bare have på plads, og ikke bruge tid på under træningen. Derfor blev jeg som kun 14 årig, kastet ud i et træningsforløb med meget høje standarder, som jeg har klaret virkelig godt, og derfor er klar til at tage det næste skridt i mit fodbold-eventyr.

Jeg er så glad for alle de oplevelser, jeg har haft med drengene, og skriver med tårer i øjnene, at jeg kommer til at savne det, og dem rigtig meget. Jeg har altid været en drengepige og har haft nemt ved at snakke og konkurrere med drenge. Netop derfor har jeg kunnet klare presset, selvom det nogle gange har været mindre sjovt at skulle holde deres niveau. Jeg har mødt modstand i kampene, hvor jeg er blevet talt ned til af modspillerne. Hvis jeg lavede en grov tackling, har jeg - af nogle få - virkelig fået igen (som da jeg brækkede benet) Dét har styrket mig som fodboldspiller og person.
Så jeg vil egentlig gerne takke Barcelona Training Academy, og de andre klubber for den mulighed I har givet mig. Jeg havde ikke kunnet opnå de resultater, som jeg har i dag, uden den chance I gav mig, og det vil jeg bruge til at bidrage til pigefodbolden nu.

Her er et Quote til dem der ikke tror på FC Nordsjælland.

Likes

Comments

Velkommen tilbage til bloggen og godt nytår❤️

Jeg er nu kommet hjem fra Kina og har fået tid til at skrive.

Jeg havde en fantastisk og meget anderledes tur.

Jeg fløj den 22 om aftenen og landede den 23. Da vi landede var der koldt og mørkt. Jeg var meget træt, men vi valgte alligevel at tage ud og få massage for at vende døgnsrytmen.
Da vi gik tilbage til hotellet fik vi noget at spise i sky baren og gik derefter i seng. Jeg vågnede kl 12:30 af at min mor vækkede mig. Hun havde forgæves prøvet i flere timer, men jeg var helt væk. Da vi stod op fik vi mere massage og mad. Derefter shoppede vi og tog ud og spise. Dagen efter gjorde vi det samme og tog ud og fil skræddersyet nogle jakker. (SÅ FLOTTE)
Vi hyggede os helt vildt og om aftenen fejrede vi juleaften. Da vi kom ud til restauranten, sammen med de andre som var med på turen, så jeg min brors dobbeltgænger. Seriøst det var så freaky, var helt psyket!! Jeg kunne ikke lade være med at kigge på ham og blev ved med at slå til min mor som også syntes det var helt vildt mærkeligt. Da den episode var ovre, skulle vi spise tapanjak, som var vildt lækkert. Det var basically et bord med en masse pladser og i den ene side stod der en kok og lavede maden på syge måder med masser af ild mm. Det var mega lækkert og vi fik alt muligt såsom østers, kød, flamberet banan, grønt og sushi.
Det var en meget fed oplevelse, men også noget jeg ikke forbinder med julen. Jeg synes det var meget spændende at prøve noget andet, men jeg var slet ikke i den julestemning jeg normalt er i.
Turen var mega fed med en masse shopping, god mad og grineflip.

Jeg håber jeres jul var mega vellykket og I hyggede jer med jeres familier. ❤️🎄☃️

Kys

Likes

Comments

Jeg synes det er på tide at I får historien om Albert og jeg. 💖💖💖

Vi startede i 0 klasse sammen, hvor vi derefter var gode venner. Jeg har altid kun haft Albert i tankerne, også som lille. Det blev først gengældt i 5-6 klasse hvor vi var ved at blive kærester ude på nogle klipper på Bornholm. (lejrskole) Jeg valgte så “venskabet” fordi jeg var jo så klog. super. I 7 klasse flytter Albert skole til Brøndby vester grundet hans fodbold i Brøndby. Vi ender super akavet og mega trist. Jeg glemmer det så indtil vi på en tur med klassen (konfirmationsforberedelse) mødes igen og er begge to “forelskede”, ej nej nej. Vi tør så knap at se på hinanden, men ender alligevel med at få noget. Her er vi vel en 13-14 år og bliver kærester et par måneder efter. Jorden største taberforhold. Amen altså tror vores venner ventede 4 timer engang på at vi kyssede på en eller anden station. Det var i hvertfald super duper akavet.
Efter omkring et halvt år slog vi op pga vi ikke så hinanden så meget. Derefter brugte vi 2 måneder på at skændes om hvem der slog og og det endte virkelig skidt. Selvom forholdet var barnligt og forkert var jeg helt knust da jeg oprindeligt var vildt forelsket i ham. (Det var jeg stadig da han slog op) i lang tid snakker vi ikke og han tager på efterskole i 9 klasse.

Efter et halvt år i Vejle kommer han hjem og vælger at starte i min klasse da han ikke gider at spille for Brøndby. Jeg går først i panik og bliver rasende over at han kan finde på at komme tilbage og tro alt er fint. Jeg går lige i struben på ham når jeg snakker om ham, og jeg er sikker på han godt vidste han ikke skulle træde forkert. Jeg var i hvertfald klar på en kæmpe sviner til ham. Jeg tror jeg gjorde det da jeg underbevidst vidste at der nemt ville komme noget. Men vi mødes heldigvis til en julefest før opstart og for snakket lidt så jeg ikke er sur. Vi snakker derefter 4 timer sammen nytårsnat og bliver gode venner igen. Jeg er på skiferie når han kommer tilbage, så det var faktisk ret underligt først. Men det bliver hurtigt okay, og jeg bliver selvfølgelig glad for ham igen. En svaghed jeg ikke kan gøre noget ved. Vi begynder derefter at være meget sammen og ender som et par to måneder efter. Måneden efter brækker jeg benet når han er med, og det gjorde os meget hurtig endnu tættere fordi han hele tiden var med.
Vi har nu været sammen i 10 måneder og jeg nyder det fuldt ud. Jeg er glad for at have en, jeg altid kan komme hos og snakke om alt med. En som står i samme situation, med elite sport og kan forstå mig. En som gennem mange år har været min bedste ven. Det at vi kender hinanden ud og ind er blandt de vigtigste faktorer for mig. Jeg ved hvad jeg går ind til og bliver ikke skuffet.

Jeg håber I finder en som gør jer ligeså glad som han gør mig.

Kyss 💝👫

Likes

Comments

Velkommen tilbage allesammen

I dag er jeg landet i Shanghai, Kina, hvor jeg skal holde jul!! Haha jeg har det ret sjovt over at 3/4 af jer troede jeg skulle til USA. Det lyder også lidt mere traditionelt hvis man kan sige det sådan end Kina. Men som I ved arbejder mine forældre i flyvebranchen, hvilket gør at de ikke altid er hjemme til jul. I år fandt min far ud af at han alligevel kom hjem, men i sent tid hvor jeg allerede havde besluttet mig for at komme med her og havde lavet visum, samt billetter. Jeg synes også det er en god mulighed for at prøve noget nyt, og opleve. Det er 5 dage, hvor jeg skal slappe helt af, få massage og shoppe, med min mor. Super hyggeligt. I morgen (juleaften) tager vi ud og spiser og prøver noget andet. Jeg er opvokset i en lidt anderledes familie, så jeg tager det ikke så tungt når tingene ikke går som planlagt for jeg er vant til man ikke kan regne med ting i min forældres branche.

Jeg håber I får lige den juleaften I har drømt om og at min julegaveliste hjalp nogle af jer.

Knus ❤️🇨🇳

  • rejser

Likes

Comments

Hej igen allesammen

Jeg har gået lidt og tænkt om det er noget jeg vil dele på min blog, og det er jeg kommet frem til at jeg gerne vil gøre, da jeg har hørt andre have familiemedlemmer der har været ude for det samme.

Min far fik sidste sommer en blodprop i hjertet i Qatar, mens jeg var i Sverige. Jeg blev ringet op af min søster, som allerede var hoppet på et fly til Qatar. Min far som er pilot lever et meget stresset liv, med 16 timers lange ture og et ansvar for utrolig mange mennesker. Lige så snart min far havde 2 fridage tog han hjem for bare at være hjemme en dag. Han havde derudover ikke den bedste livsstil med rygning, vin og snus. Da han sad i et fly i Qatar og skulle til at sætte sig til rette begyndte han at svede og det begyndte at trække i brystet. Stewardessen skulle lige til at lukke døren så flyet kunne køre ud på en bane, men min far nåede tage fat i en anden medarbejder, som hurtigt kunne se at den var gal. Min far nåede i sidste minut at komme ud af flyet inden det var for sent. Han blev kørt direkte på hospitalet hvor de konkluderede at nogle af hans hjerteblodkar var blevet lukket så blodet ikke kunne strømme igennem. Min far var meget heldig at det var i Qatar det skete eftersom det er det rigeste land i verden. De havde det nyeste udstyr og de bedste læger til at tage sig af ham og han fulgte selv med i operationen på en kæmpe skærm, mens de kørte et lille rør ind i hans hjerte og fjernede noget der sad i vejen.

Det var forfærdeligt at sidde i Sverige helt uden at gøre noget. Det værste var at jeg lige havde været uvenner med ham og hvis jeg nu mistede ham, hvordan skulle jeg nogensinde tilgive mig selv. Heldigvis klarede han den fint, men fik at vide at han i fremtiden skulle stoppe rygningen og ikke flyve hjem på de få fridage han får engang i mellem. Jeg havde meget svært ved at forstå hvad der skete på daværende tidspunkt, men det var helt forfærdeligt.

Min far har det i dag godt og lever meget sundere. Min farmor flyttede ind i vores lejlighed under huset og har gået og passet ham som en skytsengel i et helt år og givet ham den rigtige kost. Han er kommet tilbage og har nu fløjet i et halvt år stadig for Qatar. Jeg er lykkelig over stadig at have ham, og firmaet lægger heldigvis ikke ligeså hårde arbejdsplaner som de har gjort.


kram Linnéa <3

Likes

Comments

https://www.matas.dk/giorgio-armani-si-edt-50-ml?itc=raptor

Kombinationen af solbærnektar, fresia, rose og lyse trænoter gør duften elegant og unik. Jeg elsker den her perfume og har gået med den i snart 2 år. Den kan fås i overstående link til 620 kr for 50ml. Den er super god og er en duft som falder i mange folks smag.

Sko i en prisklasse på under 1000kr er en god til at ønske sig. De her sko går til stort set alt og er virkelig flotte. Air force er specielt gået meget på mode igen og de kan virkelig gøre vidunder for et outfit.

Links:

Nike Air force: https://store.nike.com/dk/en_gb/pd/air-force-1-07-shoe/pid-10005880/pgid-12174286

Vans old skool: https://www.junkyard.dk/skor-old-skool-1


Hvis man vil give/have en lidt mere personlig gave er mærket Jane Kønig et meget populært ønske. Et lovetag er meget populært og er en rigtig god gave at give til sin kæreste eller mor. Man kan gøre den personlig ved at vælge et vedhæng i enten gul eller sølv med et indgraveret bogstav, som eksempelvis kan være forbogstavet på personen eller en selv. Derudover er skjoldringen meget populær, den ligger dog i den mere dyre ende, men er virkelig smuk.


Skjoldring 950kr: https://www.janekoenig.dk/shield-ring-black-rhodium.html?gclid=Cj0KCQiAgZTRBRDmARIsAJvVWAvau--foM11oDKV8y9GlSfXJjhGUZsAWZuDUtetx8pqaEcsDsgBRYcaAsv7EALw_wcB

Kombination af ankerkæde og 1 lovetag 550kr: https://www.janekoenig.dk/lovetag-ankerkaede-i-forgyldt-solv-4204.html

De her mine køleskabe er seriøst for seje og jeg ønsker mig selv et haha. At have et på sit rum med snacks og drikkevarer kunne være for cool.

De kan købes her til 529kr: https://www.coolstuff.dk/Minikoleskab

https://www.oplevelsesgaver.dk

Oplevelser.dk er et sted hvor man kan vælge mellem en masse forskellige oplevelser til meget gode priser, helt klart et sted at tjekke ud!

Likes

Comments

Hey søde følgere <3 <3

I dag er ret hård dag for mig. Den startede med at jeg havde kigget forkert på tiderne og troede altså at jeg skulle være i Fysiq kl 7.00, det vil sige at mamma og jeg stod op 5.55 og gjorde os klar. Da jeg så tilfældigvis finder ud af at det er klokken 8.00, så var jeg ved at flå hovedet af mig selv, amen altså ahhaaha.

Jeg sover derefter videre og vi tager afsted. Da vi ankommer bliver jeg modtaget af Hanne, som arbejder for Team Danmark og Fysiq og har mange års erfaring af denne form for test. Jeg får taget prøver af mit fedt, kropsvæske, vægt, højde mm. Da det er gjort går vi op i træningsrummet og jeg bliver testet i hvor højt jeg kan hoppe på begge ben. Derefter skal jeg løbe på løbebånd med 7km/t i 4 minutter hvor jeg samtidig med jeg løber får taget en blodprøve. Da der er gået de fire minutter bliver maskinen sat op på 9km/t og jeg bliver ved med at løbe og få taget blodprøver sådan bliver jeg ved med 11km/t og 13km/t sidst skal jeg blive ved med at løbe og løbe til jeg ikke kan mere. Jeg løber med en sele, som kan gribe mig hvis jeg snubler eller andet, fordi jeg løber med så høj fart. Jeg får til sidst så meget besvær med vejrtrækningen, at jeg stopper med en puls på 214. Jeg var helt færdig, men havde fået nogle rigtig gode resultater, som jeg kan bruge i næste test til at sammenligne med. Oplevelsen var meget professionel og Hanne er simpelthen en af de sødeste og mest støttende personer jeg har prøvet at have. Det er klart noget jeg kan anbefale til jer der stræber efter jeres sport. Jeg kunne efter resultaterne evaluere, at jeg skulle have mere protein lige efter en træning, at jeg skulle træne mere at hoppe højt på mit højre ben og at jeg skal løbe træne hårdere, hvor jeg har pulsen helt oppe. Super til at se om min træningsmængde passer, om jeg spiser rigtig, sover nok og en masse andre ting, SÅ brugbart. Jeg samarbejder stadig med Mikkel Hjuler, som er den bedste fysioterapeuter jeg kender. Sammen kombinerer Hanne og ham hvordan min træning ser ud og hvad jeg kan arbejde på. Jeg glæder mig til at arbejde mere med dem og se flere resultater på længere sigt! Hold forresten øje med deres Facebook side “Fysiq sport” der kommer blandt andet en video op fra dagens tests. Nu sidder jeg i bilen på vej til træning med drengene og har det okay, eftersom jeg har proppet mig med vand og mad hele dagen. Men jeg kommer nok til at gå træt i seng i dag. ⚽️⚽️⚽️


Hav en fantastisk aften. Vi ses snart 💖

Likes

Comments

I dag vil jeg fortælle om hvad jeg skal til Marts.

Jeg skal nemlig til New York i USA og spille stævne med drengene. Noget som bliver en kæmpe oplevelse. Vi skal ud og til FC. Barcelona derovre, som er en klub og ikke et akademi som jo også var meningen med os. DBU stoppede jo Barcelona i at starte FC Barcelona op i Danmark som en klub og blev derfor et akademi som hører under en klub. Derover er det deres helt eget og de har et kæmpe anlæg og vildt mange talentfulde spillere. Vi skal bo på Manhatten og spille kampe hvilket bliver vildt fedt. Hvilke hold vi skal spille mod ved jeg ikke endnu, men det bliver i hvertfald virkelig krævende for mig, da drengene bliver større og hurtigere hele tiden. Der er i hvertfald sket en stor ændring i de to år jeg har spillet med dem, men jeg kan sagtens stadig spille med.
Vi skal være der i 10 dage og vi kommer helt sikkert også til at tage i de fede butikker på Manhatten og udforske byen. New York er en af de fedeste byer da der er så mange seværdigheder, som man kan se. Derudover er det en vild god shoppeby. Priserne er dog meget højere end hvad man kan finde i andre byer i USA som for eksempel Chicago eller Washington.
Men det bliver virkelig fedt og nok den sidste tur for mig med Barcelona Training Academy så jeg glæder mig helt vildt. 🇺🇸🇺🇸

Likes

Comments

Hej igen - jeg har i dag valgt at give jer nogle råd til nogle lækre og hyggelige cafeer beliggende inde i København.

Jeg har efterhånden tilbragt rigtig mange timer og penge på cafeer og har derfor fundet nogle rigtig gode som mange ikke kender. Hvis I kommer til København er det også nogle gode cafeer hvis nu I ikke vil spise for dyrt.


1. Cafe Vivaldi - er en super hyggelig cafe hvor man kan få en lækker brunch der til en fornuftig pris.

Axeltorv 1, 1609 København V


2. Cafe Hoppes - super hyggelig cafe, hvor man både kan sidde inde eller ude i deres hyggelige gård. Cafeen ligger midt i byen ved storkespringvandet, så den er i den dyrere ende. Men alt i alt er det en rigtig god cafe hvor man kan få lækker mad.

Læderstræde 11, 1201 København K


3. Den franske cafe, er en af mine favoritter eftersom den ligger med udsigt til vandet. Gode fair priser, cafeens mad er rigtig lækker. De har jordens bedste crossainter og chai latte. Derudover har de en rigtig lækker morgenmad. Cafeen ligger lige ved søerne på Østerbro, som man let kan komme hen til med 1A.

Sortedam Dossering 101, 2100 København Ø


4. Greasy Spoon er en hyggelig restaurant/cafe, som der ikke er så mange der kender. Den ligger inde i byen tæt på Nørreport, på en af sidegaderne. Greasy har en god pris og laver lækkert amerikansk mad. Jeg har været der mange gange og de sælger lækre burgere og pandekager. Derudover sælger de pommes fritter til 30kr i stedet for 50, som mange af de andre cafeer gør.

Studiestræde 14, 1455 København K


5. Paludan's Book & Cafe er en hyggelig cafe tæt på Nørreport. Cafeen er rigtig hyggelig at lave lektier i og byder på lækkert mad og drikke til rimelige priser.

Fiolstræde 10, 1171 København

Likes

Comments

Instagram@linnea.borbye