​Efter två månader som vegetarian ger jag upp mjölkprodukter och ägg också. I måndags bestämde jag mig för att äta helt veganskt här hemma. För mig var det inte svårt att lägga av med kött och nu känns det inte svårt att lägga ner mejeriprodukter heller (så länge jag själv lagar maten). Jag älskar den här typen av kost och har alltid gjort.

För er som är intresserade av att lägga av med animaliska produkter tycker jag ska läsa på, kolla på dokumentärer, föreläsningar och såna saker. Det är mycket lättare om du vet varför du gör det. Två stora dokumentärer värda att se är Cowspiracy och Earthlings. Sen hittade jag en föreläsning via Ida Warg som jag tycker är vettig, länk > Reasons to go vegan

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Skor och linne från Sportamore och tights från Adidas

Lite nytt i träningsgarderoben. Varit väldigt duktig på att inte köpa träningskläder sen jag kom hem måste jag säga. Men andra kläder har jag varit jäkligt duktig på att köpa istället. Helt sjukt vad jag shoppat denna månad, får nästan lite ångest.

Men har faktiskt storrensat hela garderoben och det slutade med två säckar kläder och en hel flyttlåda med skor att skänka bort. Det dämpar lite ångest. Kan inte fatta att jag har lyckats ha hela mitt liv i en liten väska i över ett års tid. Men det är väl så som man säger, har man utrymme så fyller man det helt enkelt.

Likes

Comments

Packat ihop mitt rum lite och hittade min gamla dagbok. Blir påmind av hur dåligt jag faktiskt mådde genom hela högstadiet/gymnasiet. Ångest, hjärtekross, mörker, bråk och osäkerhet, men framförallt ångest. Läser om hela min viktnedgång och fattar inte hur jag kunnat göra det jag gjort mot mig själv. Det ger mig magont. Det må bara vara fem år sen och visst känner jag mig fortfarande missplacerad och olycklig i den här staden, det gör jag, men herregud det är ingenting i jämförelse med då. Jag kunde komma hem och sätta mig i duschen och gråta nonstop i timmar eller träna fem timmar om dagen bara för att dämpa ångest.

Men allt är inte negativt, många dikter jag skrivit finns där, låttitlar jag parat ihop med olika ögonblick och framtidsdrömmar. Jissus, jag var så duktig på att skriva, blir på riktigt imponerad av mig själv. Tyvärr har jag det inte i mig på samma sätt längre. 

Jag har verkligen tänkt på allt som stod hela dagen och jag har bestämt mig för att jag ska börja skriva ner mer av mitt liv. Kanske lite mer här men framför allt i en ny dagbok.

Likes

Comments

​Hämtade ut ett paket från welloteket i förmiddags, eftersom att jag shoppat lite väl mycket den senaste veckan blev det bara ett litet sådant. I paketet låg Hampa protein, guarana och matcha te. Jag älskar verkligen sånt här. All in på naturligt och vegetariskt.

Likes

Comments

​Då börjar denna lediga dag lida mot sitt slut. Har faktiskt haft en bra dag, fick till ett grymt benpass på gymmet i förmiddags innan jag mötte upp Linnsan för lunch på Buffé Grön. För er som missat det så har jag blitt gräsätare och varit det sen jag kom hem från resan, hemma blir det mest veganskt till och med. Efter lunchen hämtade jag ut ett paket och mötte upp Frida, vi hjälpte mammi att bära lite lådor till lägenheten. 

Just nu ligger jag i sängen och myser i mitt nya set fråm Calvin Clein och målar lite. Ska poppa popcorn och kolla på ett avsnitt av Vampire diaries. Får passa på innan jag på RIKTIGT tar tag i att äta helt cleant från och med imorgon.

Hoppas ni haft en bra måndag!

Likes

Comments

Ingredienser till min dagliga frukostsmoothie. Sojaprotein, spirulina, banan, spenat och sen har jag även i lite havremjölk.

Söndag och dags för sista jobbpasset innan veckan är slut. Den kommande veckan är det glest med jobb så då ska jag passa på att fixa till mina rum i mammas och pappas lägenhet. Behövs målas och fixas lite, det kommer bli så fint.

Likes

Comments

​Jaha man kanske ska damma av bloggen då. 

Helg är ju alltid trevligt trots att det står jobb på schemat, stängning både idag och imorgon. Det jag gillar med att jobba kväll är att jag alltid får mer gjort på förmiddagen än eftermiddagen. Imorse blev det en löptur, hämta lite paket, gymmet, förbi mammas och pappas lägenhet och sen en sväng på biggan. I ett av paketen var det lite smink, äntligen har jag min favorit läppenna igen.

Nu ska jag äta mina rostade kikärtor och sen fixa till ansiktet innan jobbet. Ha en bra helg!

Likes

Comments

Har spenderat hela kvällen i ett par mjukisbrallor och kikat på film samtidigt som jag rensat några problem ur världen. Efter denna vecka var det exakt vad jag behövde.

Likes

Comments

​Är det något jag lärt mig så är det att vara positiv, jag är nästan alltid glad. Men idag, idag så funkar det inte. 

Jag har gått flera dagar och känt mig så sjukt energilös, har haft mycket huvudvärk och tårarna trycker på. Det syns på mig också, ser ut som att jag inte sovit på veckor. Idag är första gången jag gråter sen jag kom hem. Idag är första gången på månader som jag känner riktig hopplöshet. Jag saknar allt från nära vänner som jag inte längre har kontakt med till solen i Australien.

Ska gå och lägga mig och försöka sova. Förhoppningsvis vaknar jag upp piggare på livet. God natt-

Likes

Comments

Så har nästan ännu en vecka passerat. Känns fortfarande inte okej, kan inte riktigt acceptera att jag är här och faktiskt ska stanna här i alla fall sex månader framåt. Kanske blir bättre när jag fått in lite rutiner.

Kommer bli bra att börja jobba på fredag även om det känns lite trögt just nu. Gymmet har jag faktiskt kommit igång med redan vilket är jäkligt behvligt. Jag går ju inte dit ed samma glöd som tidigare det ska jag inte sticka under stolen. Hade lätt valt att dicka öl och äta pizza varje dag som i Asien framför att käka sallad och gå till gymmet. Det syns att det är det jag sysslat med i två och en halv månad så ett par killo har man råd att bli av med och då är det ju bara käka sallad och gå till gymmet.

Nu ska jag prova mina egenrostade kikärtor och se om det stillar suget Försöka kan man ju i alla fall.


Kramis

Likes

Comments