Hej

Jag har seriöst tröttnat på allt folk som bor här jag bor.T.e.x En kille som kallar mig skolkare för jag haft influensa och halsfluss.Men hur skulle han känna om han hade super söndriga skor och inte vill gå med dom i skolan? Eller måste ha nya underkläder? Liksom det är drygt att få höra sånt skit som inte är sant. Bara för han såg mig handla på affär.På en helg... Och en annan kille som kalla mig lesbisk. HA vist när jag haft flera pojkvänner. Dom kan dra åt helvete dom som säger skit om mig inte känner mig.Vissa förhållanden kan jag säga inte var riktiga. t.e.x med en som heter Dennis. Han gillar jag verkligen inte! Och gillar inte tjej heller för er som tror jag är lebb.(Det är inte fel att vara det eller gay men jag  är inte det).Hatar alla. För dom är så jäkla dumma mot en.Men bryr mig inte om jag får hat eller nått sånt på mig. I 6:an så sa jag inget dumt om min klass och andra i skolan. Och 7:an började det komma lite och nu i 8:an så hatar jag alla i skolan.Förutom mina vänner och vissa lärare. Men bort från det negativa. Idag så var jag och kolla på gymnasium.Erikslund och Hushags gymnasiena. Riktigt fina gymnasium.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej

Igår så var jag iväg på en shopping tur med min kompis. Vi hade 5 timmar på oss. Det är lite för man vill ju hitta fina och många saker. Jag köpte skor och underkläder. Och sen lite jul godis. Jag köper inte mycket för gillar inte och shoppa direkt.Och idag så är det ta det lugnt dag 😊 Så det var en liten uppdate över vad som hänt 😊

Likes

Comments

Hej

Trots att jag inte har ätit nyttigt och det så kommer jag börja träna. På fredag gäller det. Början av resan till bättre självförtroende. Blir så himla glad att jag har bestämt dagar då jag ska till gymmet. Måndag och Fredag. 😃 Och sen är det gympa lektionerna i skolan som är på Tisdag och Torsdag. "time for change" Nått måste verkligen hända. Orkar inte att dra in magen för att verka vara smal som jag var förut. Gömma mig under bad duken på idrotten. Sen när jag ser att andra kollar på mig konstigt. Undrar varför... Det kan också bero på andra saker som jag vet. Kanske för att jag inte är som andra och är mig själv i skolan och skiter i andra. Och därför har jag lite vänner och lite folk som jag litar på,bara för jag är mig själv? Liksom shit!....... Men det är bara att bry sig om nära och kära och skita i dom andra.

Likes

Comments

​Hej 

Jag gillar verkligen inte hur jag tar mina beslut nu. Jag sa den 27:de att jag skulle sluta att äta godis. Bara äta på lördagar.Och att träna 5 dagar i veckan.Men istället för att sluta eller att tagga ner på det så äter jag mer godis. Hmm någon lösning måste det finnas. Och i stället för att träna så slappar jag.Det kan bero på många saker. Är inte nöja med det.Men sak är jag super nöjd med. Jag har slutat med läsk,totalt. Dricker ingen läsk någon gång mer. Bara små saker kan faktiskt ändra. Mitt mål är ju att jag ska bli smalare till vintern,2015. Varför då undrar du säkert. Jo för jag ska klara av att hoppa i backarna enklare. Men det är inte bara det målet. Också att få upp självförtroendet till 100. Få fastare lår är det minsta jag vill. Att få smal mage är det mesta jag vill. För det är största problemet. Mitt i mellan är att få starkare ben,armar och få fastare rumpa.Jag väger 65-67. Men vill väga 60-61. Många mål men jag vet innerst inne vet att jag kan klara det.

Likes

Comments

​Hej

Jag har länge tänkt på att börja blogga igen. Och idag kom den dagen som jag vill börja om igen. När jag sluta blogga Juli 2015 så var jag säker på att inte börja men saker ändras hela tiden i mitt huvud. Så jag har svårt att bestämma. Denna gång så tänker jag uppdatera mer än förut.

Och nu till nått helt annat. 6 oktober,2014. Så blev det av med min Iphone. Och jag ska vara det tills slutet av Januari,2015. Men då så ska jag köpa en Samsung galaxy s4. Av min moster. Nu när jag inte har en mobil så blir det tyvärr inga foton. Det blir svårt men jag kan klara av det.

Likes

Comments