Jag har den senaste tiden känt mig väldigt ensam, det har för någon månad sen tagit slut med en kille som jag tyckte mycket om. Så nu när vi inte träffas mer så vill jag mer än någonsin umgås med folk på helgerna. Jag har väldigt få vänner, Det värsta är när man sitter ensam på helgerna och ingen hör av sig för att dom är upptagna med annat.

Har precis flyttat hemifrån, och det är så jobbigt att ingen är här med mig när jag äntligen har fått mitt eget. Jag brukar oftast tänka på de människorna som så fort dom flyttar hemifrån börjar ha fester och det kommer folk och hjälper dom att inreda och komma i ordning. Nu har jag fått väldigt mycket hjälp av mina föräldrar och min fina släkt har varit här på inflyttningsmiddag. Det värsta är som sagt att sitta själv och t.ex äta middag, inte ha någon att prata med, visst jag kan ju ringa någon av mina vänner. Det är ändå inte samma sak. Ibland kan jag jag gå in på Snapchat och kolla igenom mina vänners My storys, och försvinna i väg i mina tankar , tänk om jag hade fått frågan nästa fredag om jag hade velat träffats på en fika eller bara komma över och ta ett glas vin. Vet att många har annat viktigt för sig, det är inget jag klandrar någon för.

Det hade bara varit kul att någon gång kunna få träffa någon människa i min egen ålder och bara snacka och ha det trevligt! Jag har aldrig haft mycket vänner, men de senaste åren har jag fått flera nya fina vänner, T.ex Elinor och Josefin. Det är mina bästa vänner som jag skulle göra allt för.

Jag hoppas bara att jag kan träffa några fler vänner här än vad jag redan har, för att sitta ensam i en lägenhet i flera helger i streck är inget att rekommendera. Visst ibland kan det vara skönt men inte varje helg i en månad som det har varit denna senaste tiden. Börjar bli ganska deppig nu igen och det vill jag inte vara. Jag vill bara känna mig behövd, vill inte vara en människa som sitter ensam i en soffa dag ut och dag in.

Puss och kram!


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nu har jag hittat några fina höstkläder, för att mest visa min stil. Som ni kan se älskar jag svart haha :D Tycker att Nelly har fina kläder. Jag brukar föredra tunnare tröjor på hösten, och sen ha en varmare jacka istället för att ha tröja på tröja om ni fattar. Sen så har jag börjat tycka att kängor är väldigt snyggt, Dock har jag inga men kanske köper ett par snart. Tänk hur snyggt det hade varit till slitna jeans :) Sen så skinnbyxor är också snyggt, brukar inte vilja sticka ut men det är så snyggt så måste nästan köpa ett par. Snyggt snyggt, allt är väldigt snyggt :)

https://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/

PUSS !Likes

Comments

Hej alla!

Jag tänkte uppdatera igår men när jag vaknade så hade jag så ont i min mun att jag inte visste var jag skulle ta vägen :( Så dagen började med att jag låg på soffan och tittade på film utan att få i mig någon frukost för att jag hade så ont att det inte gick att äta. Sen under dagen så började min kind svullna och fick feber, så då började jag googla. Visste att det var min visdomstand som spökade så att det var bara att skriva in det i sökrutan, och jag hade alla symtom som man skulle ha för att kunna få söka vård. Eftersom det inte hade blivit bättre i går kväll så bokade jag en tid. Fick en tid idag kl 10.30.

Idag när jag vaknade så var jag tvungen att ta smärtstillande för att det gjorde så ont, så fick vänta tills tabletten verkade innan jag kunde somna om igen. När jag väl hade varit hos tandläkaren sa han att jag hade en ganska stor infektion runt tanden så nu fick jag antibiotika som jag ska ta i sju dagar. Det kommer antagligen bli så att jag kommer få dra ut tanden om två veckor när infektionen är borta. Det är ju såklart inget att se framemot men jag är en ganska smärttålig person så jag har faktiskt tvättat och städat lite :)

Hoppas att jag mår bättre ikväll, då ska ni få lite tips om fina höstkläder!

PUSS!

Likes

Comments

Hej!

Jag har haft en ganska aktiv Youtube-kanal i runt ett år nu, eller nej nu ljuger jag, har inte lagt upp mycket alls speciellt inte under sommaren som har varit. Det har varit för att jag har tröttnat på plattformen väldigt mycket om jag ska vara ärlig. Har dessutom väldigt svårt att bli motiverad till något som inte visar något resultat snabbt. Mycket visningar intresserar inte mig så mycket men att få kommentarer på mina videos har jag alltid tyckt har varit viktigt för att känna att det ger mig något! Det hände att jag fick kommentarer på vissa videos men på dom som jag hade lagt mest tid på fick jag ingen respons på och då tröttnar jag ganska fort. Det har jag gjort nu så jag vet inte om jag kommer lägga upp någon ny video. Jag har faktiskt saknat att blogga väldigt mycket. Jag tycker att det är viktigt att kunna skriva av sig någonstans. Jag är en ganska djup människa så ni kommer få väldigt långa inlägg. Det kan jag faktiskt lova redan nu haha!

Var väldigt aktiv på denna bloggen i slutet av 2014, och jag kommer verkligen ihåg hur mycket jag älskade att bara skriva av mig. Det blev som en terapi för mig. Har tagit bort mina gamla inlägg för vill starta på en ny kula nu. Den delen av mitt liv va inte så positiv ändå så vinner inget på att ha kvar dem känner jag.

Jag var i Grekland med min familj förra veckan så nu avslutar jag detta inlägget med lite bilder från resan. I nästa inlägg tänker jag berätta hur jag har det i mitt liv nuförtiden och vad jag vill göra det närmaste året.

PUSS!

Likes

Comments