Header

Okej, det är inget snack om saken! Jag är resberoende. Vad jag gör på min fritid är att ständigt researcha efter nya resor & äventyr.

Har hittils det här året: backpackat/båtluffat i Indonesien, känt stor stadspulsen i Singapore, utforskat de grekiska öarna, shoppat alldeles för mycket i favoritstaden London (2 gånger). Lärt mig surfa i Bali och träffat underbara människor igenom dessa resor!! SÅ vad gör man härnäst? Jo en Jorden runt resa.

Just nu är jag på spåret av min förmodligen största & längsta resa någonsin. En jorden runt resa. En resa av strandhäng och stor stadsträngsel, safari och surfning. Från världens alla kontinenter till mitt trygga hem igen.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Något som jag försöker göra varje gång jag är i England är att dricka Afternoon tea. Då är det inte bara att dricka engelskt te, utan man sitter ner en längre stund och äter små mackor, små kakor och nybakta scones! Lite som the swedish fika.

Vi hade väldigt fullt upp under alla dagar, så vi fick ta en snabb-afternoon tea i ett alldeles för högt köpcenter. En mindre mysig fika med massa gott! Dessvärre är Afternoon tea lite dyrare, men man får verkligen valuta för pengarna. (rakt ner i magen).

Likes

Comments

Likes

Comments

Mitt hjärta slår verkligen (flera) extra slag för England och särskilt för mitt kära London. Hur mysigt är det inte när staden börjar skifta till sina höstfärger? Idag tog vi en lång promenad i Hyde Park där löven redan hade börjat falla. Älskar att gå genom Londons parker där hundar springer löst och folk sitter (faktiskt) längst träden och läser en bok.

Minns inte när jag såg en människa i Sverigers parker senast? Förutom under vår korta sommartid ekar våra parker tomt. Synd, för det är ju så mysigt. Här samlas stora gäng för catch ups och riktigt parkhäng!

Likes

Comments

Klockan är 00:43 och jag jobbar dygn, likt alla lör-sönd i Juli månad. Jag har väldigt svårt att jobba natt, trots att det är sovande jour, blir det inte mycket sömn. Varför jag ligger vaken mitt i natten obetalt på jobbet, är för mig helt obegripligt.

Nu pratar jag nog i nattmössan, men är inte det våra ärligaste tankar ändå? Nu får jag avsluta, det vore väldigt pinsamt om jag försov mig imorgon vid personalbytet. Två bilder från mysiga Båstads hamn, får "rädda" det här.

Likes

Comments

Idag visade kalendern en ledig fredag för första gången på veckor. Vädret? Visade sin numera vanliga sida. Det vill säga gråa regnmoln och åskväder. Jag vägrar att inse att det här är det sommarväder vi får? Idag arrangerade vi en utflyktsdag med barbenta sommarkläder och en picknik-korg. Vi lyckades pricka av hela den halländska-kusten. Vi beslöt oss för att trotsa de gråa regnmolnen och den snålkalla vinden som slog mot våra barbenta ben. Det är sommar tänkte vi, så vi köpte glass och stod och frös nere vid hamnen i Båstad. Haha, när kommer solen till oss? Det har regnat varje dag sedan jag kom hem från Grekland? (I slutet av maj..) En sak är säker och det är att jag inte är avundsjuk på er som har/får semester!

Ett av våra stopp på våran utflyktdag, blev naturreservatet Danska fallen, som ligger i Simlångsdalen! Så himla fint och mysigt. Vem kunde ana att Sverige har sådana gömda skatter i våra skogar? Har haft en underbar dag och vi har bara stannat där vi känt för det, ingen plan för dagen och ingen tid att passa.

  • 155 Readers

Likes

Comments