Får lyckorus i hela kroppen när jag ser dessa bilder. Vilken jävla människa. Om man kunde vinna titeln "den viktigaste kvinnan i modern tid", vore hon en stark kandidat. I alla fall om du frågar mig. Alla världens kvinnor bör tacka dig för ditt sätt att ta vara på din offentlighet. Det är pussypower. Rådiggar dig!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Precis som att hata, har vi människor en tendens att hylla för tidigt. Vi har så lätt att sprida kilovis ris, och hundratals rosor, utan någon som helst teoretisk grund. Det är så jävla synd att man gör så. Att jag gör så. Allt som oftast blir jag extremt emotionell när det kommer till åsikter. Det kan alltså vara helt hjärtskärande att höra en åsikt olik min egen. Extra känsliga är åsikter om människovärde. Blir rentav förbannad när någon avviker från min bild av de korrekta åsikterna. Det blir därför väldigt känsligt när jag inser att jag naivt spridit röda rosor kring ett företag som jag idag skulle vilja dränka med riskorn. H&M. H&M, vars styrelseordförande idag beräknas vara Sveriges rikaste man med en personlig förmögenhet på 66 miljarder kronor. Impressive? Kanske. Kanske inte. Om det vore så att svältande, unga flickor i 13års-åldern tjänade mer än 14 öre/sydd tröja i Kambodja, så kanske. Om det istället visade sig att barnen arbetar under slavliknande förhållanden i form av icke-humana arbetstider, svält och fattigdom, kanske inte. Samtidigt som jag skäms, kan jag inte låta bli att imponeras av H&M som företag. Jag kan inte låta bli att imponeras av den omänsklighet som underhåller barnslaveri och psykisk misshandel, samtidigt som mänskliga rättigheter förespråkas genom sociala medier. Stor eloge till er. Ni kunde till och med lura mig. Kanske för att ni gömmer de allra yngsta flickorna på toaletterna inför fabriksbesök av era högre makter. Kanske för att jag är naiv. Jag vet inte. Men jag vet att jag skäms och jag hoppas innerligt att ni i framtiden får lov att göra det samma. Av mig får ni lov redan nu.

Likes

Comments

I lördags väckte han mig. Min andra halva & personen till höger på bilden ovan. 06:00. Han bad mig packa & ta på mig bekväma, men snygga, kläder. Sagt & gjort. Trettio minuter senare rullade vi mot tåget, som skulle ta oss till Stockholm. Den tidiga morgonen blev början på ett dygn av konstant lyckorus. Musikal på Göta Lejon, hotellfrukost, middag, shopping & syskonfika. Får nypa mig i armen när jag tänker på allt han faktiskt gör för mig. Min skatt.

Likes

Comments

Jeans på jeans. Tygtofs. Hängselbyxor. Kängor. Nät. Lipline. Choker. Spice girls. You get it. Oktober välkomnades med födelsedagsfirande á la 90's. Det var Sofia som styrde upp det så fint. & Alltså - fan vad ett tema kan höja festfeelingen. Vill bara ha mer, helt enkelt.

Likes

Comments

Varit på vift en hel del den senaste tiden. Jag gillar det. Det är något fint med att ha många bollar i luften. Det gäller bara att balansera dem väl.
Förra helgen tillbringades i huvudstaden & bestod av den saliga blandningen ovan. Brunchmys, systerhäng, långpromenad i solen & bussåkning. Hann även pimpla en hel del cocktails innan helgen närmade sig söndag. Syster Sofie fyllde nämligen 25 nyligen, & det om något skulle givetvis firas. Det blev en fantastisk helg för själen, helt enkelt.

Likes

Comments

Tack H&M. Tack för att ni kämpar för en värld där identitetsvärde
inte skiljs åt pga. könstillhörighet.


Likes

Comments

Tisdag. Igen. Tänk vad fort det går.
​September går mot sitt slut och allt jag kan säga är tack.
Tack för all sol! Det är något speciellt med hösten. Så krispig och fin.
​Och modet. Holy Moly.

Helgen då? Ledig fredag + måndag innebar för mig en supersized helg.
​Den bjöd på allt från veganpizza och kräftskiva till Mathildamys och dop för
​älskade Juvlia. Tänk att en så liten människa kan sprida så mycket glädje.<3

Likes

Comments

Ny vecka & tisdag. En ledig och oproduktiv tisdag, dessutom. Har mest sovit ikapp jobbnatten
​och ätit äpplen från farmors äppelträd. Supereko.
Om någon timme ska jag trampa ner mot gymmet och samla endorfiner, innan Fiamys.
​Fintisdag, med andra ord!

& Hörni! Har suktat efter Silvana Imams LP sedan i våras,
​och förra veckan blev vinylsamlingen äntligen en skiva rikare.
​Han bara kommer och överraskar mig, en helt vanlig torsdag.
​Han är en guldklimp, min Marcus.

Likes

Comments

Efter regn kommer solsken, he said. Sagt och gjort. Helvetesfredagen blev till en fin lördag. Intressant det där, hur det ena dagen kan vara si & andra dagen så. Men tur är väl det. Kontraster är väl det fina med livet, i guess. Lördagen har i vilket fall gått i ett, utan att vara allt för påfrestande. Jag tycker om det. Mycket att göra men i lugn takt. Så att man får uppleva, men ändå må bra i stunden. Är ni med? Startade morgonen med ett träningspass, som i sin tur avslutades med en svettig cykeltur till mammas jobb. Efter lite mammahäng mötte jag upp älsklingsJohanna, innan jag till slut landade här. Nu trallar jag mest runt i lägenheten och funderar över allt & ingenting. Kvalitétstid med sig själv, ni vet. Man behöver det.

Ikväll ska jag & Marcus hem till hans familj på middag. Efter det vet jag inte vad vi ska hitta på. Är baksugen, men eftersom att skafferiet saknar ungefär 100% av ingredienserna så känner jag mig lagom motiverad. Weeell. Vi får se vad som händer. Nu ska jag tralla vidare!Förresten! Gör er själva en tjänst & lyssna på Calum. Kanske inte den mest fartfyllda lördagsdängan, men tolkningen är så himla fin.

Likes

Comments