Bilderna visar hur jag bor och även en bild på hunden som är underbart snäll och lyhörd. Jag sitter just nu och äter frukost bestående av: ett glas mjölk, jordgubbar, melon i två olika sorter och två stekta ägg! Så himla gott!! Måste även tillägga att vädret är på topp, strålande sol och varm temperatur.

Gårdagen var tuff och spännande. Att få träffa familjen för första gången var såklart nervöst och tufft då jag var tvungen att nästan dygna för att ställa om till Kalifornien tid och deras sommartid, dvs 9 h bakåt mot Sveriges tid. Kampen med att hålla upp humöret och ögonen var ett faktum, men familjen var väldigt förstående och vi ät hemmagjorda hamburgare med sallad! Förvånade mig att de inte hade pommes eller någon fet sås till. Min familj är måna om vad de äter och föredrar sallad och ekologiskt framför skräpmat, vilket är så himla bra för min del då jag älskar frukt och grönt men även sallad:))

Sammanlagt hade vi rest i ungefär 20 h igår, åkt med två olika flygplan och varit på tre olika flygplatser. Man var inte bara trött när man kom fram utan behövde även duscha sen framåt kvällen för att känna sig någorlunda okej :p summa sumarum så hände det inte mycket mer, jag fick tilldelat mitt rum som jag sover i och sen åkte vi även till Baskin' and Robins och åt glass vilket hjälte till att hålla mig vaken till 22.30 lokal tid.

Under den första dagen här gäller inte så mycket, äts frukost, se mig omkring och lära känna min värdbror och leka med hunden. Då mina värdföräldrar jobbar mycket som "typiska amerikaner" så spenderar jag en hel del tid hemma själv tillsammans med hunden.

Hoppas att ni har det underbart hemma i Sverige trots att vädret kanske inte är lika bra som här;)

XX
Linnea

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Just nu står hela klassen faktiskt på San Fransisco flygplats och inväntar passkontrollen.. fortsättning följer och jag skriver mer när man är framme hos familjen, reaktionerna när man får träffa dem för första gången och huset som man tillfälligt ska bo i!! Fortsätt o följ resan...

XX
Linnea

Likes

Comments

Om mindre än 2 dagar sitter vi på planet och kommer att landa i San Francisco. Det känns fortfarande overkligt och jag har fortfarande inte insett att vi faktiskt åker redan på onsdag!! Ska bli så himla roligt, men samtidigt svårt att lämna nära och kära här hemma i Borås. Hemmet, familjen och att vara med pojkvännen är tre saker som kommer att vara svår att vara ifrån under några veckor.

Fortsätt och följ min resa, både här på bloggen men även på min Instagram @llinneabergvall
för att få se fler bilder och filmer från resan.

Hörs snart igen,
XX Linnea

Likes

Comments

Första inlägget kommer att handla om allmänna saker inför USA som kan vara bra att veta. Om endast 4 dagar sitter jag tillsammans med min klass på flygplanet till USA!!!!! Vi landar i San Fransisco och därefter åker vi vidare till Santa Rosa för några utbytesveckor. Vi kommer att studera på college under 5 veckor på Santa Rosa Junior college och därefter börjar äventyret. Efter de 5 studerande veckorna har vi en väl förtjänt semester längs med Californias kust och vi kommer att besöka tre stora städer: San Francisco, Los Angeles och därefter San Diego. Vi har 10 dagars semester fulla av aktiviteter, sevärdheter och god mat.

Jag kommer under hela resa försöka blogga varje dag om vad som händer i huvudet på en student från Sverige och som kommer till USA, får chansen att studera på college och upptäcka USAs Kalifornien.

Följ med på resan!!

Likes

Comments