​Tjoo 

Sorry för dålig uppdatering men har varit på uttagningshelg med Spike. I lördags var vi i Kungsbacka och idag var vi i Marks. Spike har sköts sig exemplariskt hela helgen. Vi satte alla våra upphopp jätte bra, så vi har haft lite problem med dem. Så skönt att det börjar släppa nu. Men idag efter vi hade tränat tog våran tränare ut ett lag till EM och VM i mounted games. EM går i Frankrike och VM Belgien har jag för mig. Men jag kom med i båda, blev Såå himla glad. Så nu blir det hård träning tills vi åker i sommar. Så jag är så glad nu att jag och Spike kan åka på VM & EM. Nu är iallafall klockan 19.03 så resten av kvällen ska jag absolut inte gör något. Kanske kolla på någon film innan jag somnar för imorgon är det skola.. men går bara 3 dagar då vi har omprovsdag på onsdag då är jag ledig sen är hela stan i Göteborg typ avstängt för de ska ha EU möte. Så då kan inte jag gå i skolan. Fett skönt hahahah. Men men denna helg har varit så lärorikt och roligt:) 

KRAM 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Heej, idag hade jag tänkt svara på frågor angående min ponny Spike :)

1.Hur hög är han?

Han är 126cm alltså en B-ponny

2.Vilken ras är han?

Det har jag inte fullt koll på, men han är iallafall en korsningsponny

3.Vilken slags mat får han?

Han får 1/2 mått cool mix i morgon och eftermiddags spann, för han ska chilla lite på livet hahah

4.Vad använder ni han till? Är ponnyn en hopp eller dressyr ponny?

Han är verken hopp eller dressyr, vi använder han till mounted games :)

5.Vilken stolek har han på täcken och träns?

Täcken har han 115cm och på träns har han ponny.

6.Vad står ponnyn på i boxen?

Han står på spånpellets :))

7.Är ponnyn lat eller har mycket energi?

Spike är verkligen inte lat, han kan ha sånna dagar han bara vill springa och har för mycket energi. Så han är en ponny med lite för mycket energi haha.

8.Beskriv en veckoplanering

Mån: Dressyr

tis:Vila

ons: Dressyr

Tors: Mounted games

Fre:Dressyr

Lör:Dressyr/markarbete

Sön:Dressyr

Kan säga att jag rider såklart ut också minst en gång i veckan olika dagar varje vecka. Men jag rider dressyr alla dagar förutom de dagar jag rider/tävlar Mounted games. Och på lördagar brukar min medryttare ha han på lektion. De går över bommar/hoppar varannan vecka ungefär :)

Detta var alla frågor :))

kram

Likes

Comments

Hejhej!

Mellan natten Torsdag-Fredag (2-3 november) sov jag och min mamma på Gothia Towers som ligger i Göteborg. Det var as mysigt, vi sov i ett skyroom på våning 26. Så högt upp med utsikt mot Liseberg.Vi gjorde inte så mycket förutom att shoppa lite innan vi checkade in. Jag köpte en jacka och ett par vinterskor. De har jag tyvärr inga bilder på de. Men klockan halv sex på kvällen hade vi bockat resturang på en av Gothias restungar. Det var super gott hahah. Sen kollade vi på film hela kvällen och åt godis. På morgonen vaknade vi typ runt 8 och åkte till våning 29 för att äta frukost, dock gillar jag inte frukost så åt bara en macka och frukt.. Men det var det enda vi gjorde på Gothia Towers, för efter frukost åkte vi till Nordstan och köpte lite grejer till min mammas katter. Efter det tog jag bussen hem till min pappa då mina föräldrar är skilda och när jag kom hem la jag mig i min säng och kollade på film resten av dagen hahah.

Likes

Comments

Happy Halloween!

Idag har jag haft en välbehövd vilodag ingen häst alltså hahah. Jag vaknade av mig själv runt 10 ungefär, gick upp och åt frukost. Resten av dagen låg jag mest i min säng och kollade på film. Kollade på bland annat Keeping up with the Joneses, as rolig film, rekommenderar strakt. Runt ungefär 2 drog jag på mig mina träningskläder och gick ut och sprang i skogen. Lite senare på eftermiddagen åkte jag och min plast mamma till Backaplan och handlade godis tills ikväll och en stor pumpa. Just nu sitter jag och väntar på min bästis Alma som ska sova här inatt och att maten ska bli klar, vi ska grilla. Sååå gott.

Kram :)


Likes

Comments

Hej! Jag heter Linnea och detta är mitt första inlägg på min blogg. Så tänkte faktiskt svara på lite frågor. Tänkte så ni lär känna mig bättre.


1.VAD HETER DU?

Jag heter Linnea Anna Bensby.

2.HUR GAMMAL ÄR DU?

Jag är 16 år, jag fyller år den 21 maj ;)

3.BESKRIV DIG MED 3 ORD

Glad,sprallig och pratglad tror jag hahah

4.GÅR DU I NÅGON SPORT?

Yes, går i en ridsport som heter Mounted Games.

5.HAR DU NÅGRA DJUR?

Japp, har en häst som heter Spike, en hund som heter mika hos min pappa och 3 katter Ines,Felix och Svante hos min mamma.

6.VILKEN STAD BOR DU I?

Göteborg ;)

7.CHIPS ELLER GODIS?

Godis alla dar I veckan, är ett riktgt godisgris hahah..

8.VILKET ÄMNE GILLAR DU MEST I SKOLAN?

hmm.. svårt, jag är ganska skoltrött och har just nu en period där jag HATAR skolan, men skulle nog säga idrott då jag älskar att röra på mig sedan är det nog Historia.

9.ÄR DU EN MORGON ELLER KVÄLLSMÄNNISKA?

hmm.. svårt att säga, brukar gå och lägga mig tidigt så skulle inte kalla mig en kvällsmänniska men hatar verkligen att gå upp tidigt på morgonen, så morgonmänniska är jag inte heller. Är en blandning skulle jag nog säga.

10.HUR GÅR DU HELST KLÄDD?

Jag älskar att gå med mjukiskläder, ett par mjukisbyxor och en stor mysig tröja är sååå mysigt. Jag hatar verkligen att gå i Jenas.


Detta var mina frågor för denna gång :) Nu ska jag fixa en stor kopp te och kolla på en mysig serie med massor av tända ljus :)

Kram
Likes

Comments