Header


Jag älskar hösten och allt därtill förutom den ruggiga kylan. De härliga färgerna när löven skiftar färg mellan grön-gul-röd, eller att kunna krypa ner i soffan under en filt med personen man älskar och kolla på film efter film. Sen kommer de där dagarna då man tvingas vara ute i regn, blåst och någon stackars svinkall plusgrad, och man ifrågasätter sig då varför man frivilligt spenderar tid utomhus. Man klär sig varmt på morgonen för att sedan dö av värmeslag på eftermiddagen. 

För att inte endast klaga fick det bli en promenix till bussen för min del imorse. Det var riktigt skönt med motion faktiskt. Älsklingen har lyckats smitta mig med en liten höstförkylning, jag som sa att jag inte kunde bli smittad. Höörs, kram! 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments


Denna dag kan jag inte annat än summera som underbar. En mycket välbehövlig dag och många skratt med Ebba. Balsam för stjälen med andra ord. Olyckligtvis klickades det här utlägget ut lite mer än en vecka för sent. Men kan ju inte annat än att skylla på att det var mitt eget fel. Uppdateringen ska bli bättre, promise. Puss & kram, godnatt mina vänner! 

Likes

Comments


Sammanfattar gårdagen som fantastisk och i några bilder! Första Color Run Night i Skandinavien och vi var bland de första att springa. En helt underbar känsla och alla var så himla taggade. Träffade en deltagare ifrån årets Robinson, samlade på oss en hel del Gainomax protein bars & Loka crush. Och bäst av allt, vi sprang 5 km på 22 minuter, även bland de första som kom i mål. Rundade av dagen med en färgglad middag på Vapiano 😍 En välbehövlig kväll med finaste brudarna helt enkelt! 

Puss & Kram

Likes

Comments


Nu jäklar var det ett tag sen jag flikade in något inlägg här överhuvudtaget och är egentligen helt fascinerad över att ni klamrat er fast med hoppet om ett kommande blogginlägg så himla länge nu. Så kände att jag ska ta tag i det här med bloggandet och uppdatera så mycket som möjligt. Hoppas ni känner för att fortsätta kika. Puss och kram!

Likes

Comments


Lördagen spenderades på grönan med ett gäng fantastiska människor. Hade inte kunnat tänka mig ett bättre sätt att spendera midsommardagen på. Gled limousin in till Stockholm, parkerade promen på en trottoarkant och betalade 340 kr (cirkus) i parkeringsavgift, turligt nog plockade vi inte med oss en parkeringsböter hem! Mestadels av dessa bilder är tagna av @Agneswennersten. Hoppas på flera underbara dagar som denna! Kram och godnatt! 

Likes

Comments


Exakt en vecka sen jag spenderade en hel dag med alla mina tjejer tillsammans. Det var två dagar innan skolavslutningen, två dagar innan vi separerades för att sen gå i varandras parallellklasser. Som jag kommer att sakna att gå i samma klass som dessa underbara tjejer. Men det var inte två dagar innan vi kommer att sluta träffas, för att träffa dessa snyggingar kommer jag absolut att göra. Jag älskar mina hjärtan mer än någonsin. Puss!!

Likes

Comments


Alltså vilket skämt  är det inte att jag gjort bort mattekursen och är på gränsen i fysik? Vill typ gråta!
Känner mig rätt oövervinnerlig för tillfället. Som grädden på moset finns det tydligen teknikuppgifter
jag även inte gjort. Kan det bli värre? Nej, jag tror inte det. Kommer drunkna i allt plugg, skämtåsido! 
Hörs när jag är klar med allt, kramisar! 

Likes

Comments


Hej hopp! Ni har blivit så många (trots sämst uppdatering) att jag nästan börjar tro att ni tycker mitt liv är intressant! För tillfället är inte allting guld och gröna skogar, det är söndag och jag har inte bockat av skolarbetet. Min väldigt fina fysiklärare *host* bestämde sig även, efter en demokratisk röstning, att lägga provet på vår lediga dag imorgon. Vilket jag kommer att faila lagom hårt på. Kanske bra att göra ett sista ryck en stund, men plugga är något jag verkligen inte är bra på. Bjuder på en bild på trallan på grund av risig bildbrist. Hörs senare!

Likes

Comments