Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments


Likes

Comments

Likes

Comments

ligger i sängen och gråter.
vad ska man göra för att tårarna ska sluta komma? 
vad ska man göra för att må bra igen?
snart har ett år gått, nästan utan riktig glädje. när ska de komma?

så många frågor, men för lite svar..
 
j a g o r k a r i n t e 


 

Likes

Comments

stannade hemma från skolan idag också, för att vila!
vaknade där vid halv två, gick då ner och chillade framför datan, gjorde sen lite lunch, korv och makaroner, och snackade sen skype med alex.

nu ska jag typ gå och duscha, och sen ska jag vänta på att isabell ska komma. (y)

Likes

Comments

ligger i soffan och sjukar med syster, ska nu fortsätta äta godis och sen ska jag sovaaa
Likes

Comments

'all the things u'd said, they were never true, never true'


 

Likes

Comments

haha, igår var verkligen kaos.. spenderade först dagen på stan med becca, sanna & isabell. sen for becca hem, och vi andra gick till ica. sen gick vi typ överallt och vår slutstation blev folkan. sen for sanna hem så det blev bara jag och isabell kvar, då gick vi till gallerian. där provade vi ett par shorts - dom var asnygga!! sen såg vi elvira och saga, pratade med dom ett tag och då kom det en assnygg kille och sa hej till oss!! :D :D :D :D
sen stack elvira och saga, då ringde vi julia och bad henne komma. vi tre, julia, jag och isabell, gick till ica och chillade. sen kom sanna tillbaka. vi röjde sönder i kupolen garaget, åkte kundvagnar, kaosade och en massa. vi stog mitt i stan och snacka om att vi skulle våldta med en kille och sen sno hans skateboard osv. sen gick vi till "bananen" och typ satt & chillade i trappen. isabell drog hem fem i nio, och julia drog hem nio. jag & sanna blev kvar i trappen, sen ringde vi tobbe och han kom. efter ett tag ringde edwin och hampus, och dom kom också. dom var typ där närmare en timme. när dom drog typ halvsov jag, sanna och tobbe i trappen, och efter typ en halvtimme drog vi till tobbe. sen drog vi hem! 
var typ i bananen från klockan åtta till elva, hehe..

det var iaf en fett kul kväll!

nu ska jag gå och duscha, och sen ska jag fixa mig. till kvällen, har jag ingen aning om vad jag ska hitta på, men det ser jag väl sen!

(är på linas data, så har ingen bild..)

Likes

Comments