​WOHOOO äntligen sommarlov som jag har längtat, börjar alltså i 8:an i höst heeeelt sjukt vad tiden går fort. efter skolavslutnigen gick jag och min kompis hem te henne och chilla lite typ och sen cykla vi ner till stan och hon åkete te Zandra och jag mötte upp mamma och pappa och vi skulle se när min bror Lucas hade "utsprig" typ eftersom han gick ut 9:an vi fick blommor och hänga runt halsen och sedan tog vi lite kort och så. efter de så gick vi och åt lunch och pratade lite och så, sen gick ja o mamma och handlade en platta läsk och hon skjusa ner mig te Blåsut där mna kompisar va vi umgicks typ sen vi 4 typ åkte jag hem.

imorgon blir det student och  så min mammas kusin går ut gymnasiet och vi ska kolla på hennses utspring och sedan äta middag med hela våran S T O R A släkt haha. fyller år på måndag (13 juni) såå taggad.

nu när det är sommar och så kan jag ju försöka blogga lite mer hehe tror ni de kommer gå bra ?? hahha

men hoppas ni kommer få en lika bra sommar som jag kommer få PUSS O KRAM <33

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

hej jag var varit frånvarande i några veckor nu, hehe. finns´just ingen anledning av de, men ska nog börja blogga ni efter en tids uppehåll. det har hänt ganska mycket jag har brutit min tumme så jag fick gå med gips 2 veckor, haha klämde í ute gymmet i lekparken haha bästa jag. förra veckan köpte jag skolavslutnigskläder. bilder å det kommer i nästa inlägg. igår var de disco på skolan också det blev en lyckad kväll med dans och mkt skatt, de höll på i 4 timmar haha 20:00-00:00 stannade faktiskt kvar till 12. iskolan har vi haft mkt läxor och prov den sista tiden men det är bara att hålla ut de sita veckorna, asså shhhhit 7:an har gått sååå fort kändes som vi nyss träffade klassen för första gången, i sommar har jag väl inga planer förutom Rättvik vecka 30-31 och Stockholm och lite små utflyckter med vännerna har vi bara planerat en liten picknik efter avsutnigen. haha detta blev ett ganska lång inlägg men som sagt har inte bloggat på läge så att aa. men nu ska jag fota lite outfits och så .

puss<3

Likes

Comments

Hejsan

idag är det lördag och igår (fredags) så var det disco eller vad man ska säga på skolan. jag var lite tveksam om jag skulle gå , men det slutade med att jag gick! min vecka har varit ganska bra, i måndags var det ju första dagen i skolan efter lovet. i torsdags tror jag det var så fick jag ett brev hem ifrån lasarettet, och jag har ju troligtvis dyslexi och dyskaluli och det är när man har läs och skriv svårigheter. och vi har väntat på tid hos loktopeden ett tag och idag stog det hur lång vänte tiden var

2 ÅR !!!!!!!  på gud ska jag vänta i 2 år, men hon jag brukar träffa säger att jag ska åka till sthm. i går (fredag) så guiada jag och min kompis 6:or det var så kul, vi visa runt i skolan och så, super kul verkligen PLUS vi slapp matten hihihi. hur ar eran vecka varit bra? dålig? hoppas ni får en trevlig helg.

KRAM <33

Likes

Comments

Idag var det dags för skola igen efter 1 veckas sportlov. skoldagen var helt ok vi hade mentorstid först sen idrott, svenska, slöjd, engelska och sist språk. det bästa med måndagar är att vi slutar tidigt vi slutar 14:15 vilket är skönt. jag har en fråga till er vill ni att jag ska lägga upp typ "dagens outfit" eller nått det skulle nog vara ganska kul, ni får berätta!!!


KRAM

Likes

Comments

I fredags åkte jag och min pappa kortvasan som är 30 kilometer, det gick ändå väldigt bra för att inte ha tränat något. jag åkte på tiden 4:14:57 och min pappa på 4:14:56 så EN sekund före mig haha. när jag kom i mål hade jag både skavsår och värdens rethosta. men målgången firades på O`learys, i Mora.

Likes

Comments

HEJ ALLESAMAS

DET HÄR KOMMER BLI MITT FÖRSTA BLOGGINLÄGG JAG HAR ALLDRIG HAFT EN BLOGG FÖRUT SÅ NI KOMMER FÅ HA LITE TÅLAMOD, HAHA.

HÄR PÅ MIN BLOGG KOMMER NI SE ATT IFRÅN MODE, SMINK, BAKNING. MATLAGNING, BILAR OCH MASSA MER JAG HOPPAS NI FÅR EN FORTSÄTT BRA DAG OCH JAG HOPPAS DU KIKAR IN NÅGON GÅNG IGEN.

KRAM

Likes

Comments