Header

Idag på lunchen tog jag och Holly av den vegetariska soppan. Holly är vegetarian och jag föredrar bara att äta vegetariskt för det mesta. I denna "vegetariska" soppan låg massa små rosa bitar.. Jag smakade och insåg att det var bacon som det var i den andra soppan. Alltså låg det baconbitar i soppan som skulle vara vegetarisk.
Vi gick till dom som lagade maten och sa till. Dom trodde inte på oss förrän vi pekat ut baconet. Holly fick en ny soppa direkt från köket. "Kocken" var fast besluten om att det bara var qourn och inget kött i soppan även när han kollat, han sa att det måste vara någon elev som slängt i något som vi råkat få upp. Då gick vi tillbaka och dubbelkollade där man tog upp soppan och mycket väl låg det massa baconbitar i. Vi sa till igen, för att dom kan ju inte ha den soppan framme, och när vi skulle gå ut från matsalen var soppan borttagen.👍🏼
Vid matbordet pratade vi och några kompisar om detta misstag och då berättade Julia(en i vår parallellklass) att det en gång legat en larv i hennes sallad. EN LEVANDE LARV I SALLADEN. Har dom verkligen så dålig koll på maten som serveras i skolan?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag när jag kom hem till mamma och började fixa på mitt rum så öppnar mamma dörren och in springer Jacko med nya regnkläder. Han är såååå söt i "jackan" och studsar stolt runt med den.

Jacko är min hund, en femårig japansk spets. Jag köpte honom när jag var 9 år gammal och han är helt underbar. Jag tjatade ganska mycket om att jag ville ha en egen hund och läste en massa om olika raser på internet. Tillslut gick mamma med på att åka och "kolla" på några valpar. Hon var väldigt tydlig med att vi bara skulle kolla och att vi inte skulle åka hem med en hund. Men.. du ser väl att det inte gick som planerat?😉

Min mamma gick iväg ett tag och pratade med ägaren till hundarna och när hon kom tillbaka sa hon att vi skulle gå. Jag gick ut från hundburen och en liten valp började gnälla. Då sa mamma;

"Ska du inte ta med dig din hund?"

Jag blev överlycklig och kunde knappt tro det. En egen hund, MIN hund. Likes

Comments

Idag står jag och Holly i Lugnet (skolans café) och säljer bullar, knäckebröd, äpplen och dricka fram till klockan 11.30. Vi missar tre lektioner, mentors tid, svenska och musiken. Egentligen skulle vi ha missat idrotten också om den inte varit inställd, så där missar vi en håltimme istället. Först var vi och hämtade bullar på ett konditori här i Skurup, sen förberedde vi mackorna och öppnade Lugnet tio minuter försent. Vi var inte beredda på alla som skulle komma så det blev lite kaos dom första minuterna. Just nu är här helt tomt och vi sitter och håller på med mobilerna.. det är bara några lärare som gått förbi och skrattat åt oss 😅
Hörs

Likes

Comments

Just nu sitter jag på tåget till Svedala där jag ska bli hämtad av min mormor och skjutsas hem. Jag och Holly sov till halv ett idag men ändå är jag trött.. Igår började vi kolla på American Horror Story (eller jag började, Holly är på säsong fyra fast hon kollar från början med mig) och wow, den serien är ju spännande. Väldigt annorlunda och lite konstig tyckte jag först.

Likes

Comments

Igår var ingen vanlig dag för igår fyllde Holly år!🎉 vilket i detta fallet innebar överraskningsfest och en hel del väntande..
Vi slutade skolan halv tre och då åkte Holly in till Malmö med sin mamma som vi planerat. Vi behövde få bort Holly så att vi kunde åka hem till henne och börja blåsa upp ballonger, slå in presenter, dekorera osv så vi hade bestämt (tillsammans med hennes mamma) att dom skulle åka in och äta i Malmö. Vid tre var jag, Julia, Tova och Joseph hemma hos Holly och började fixa. Det var tänkt att Holly skulle komma hem med tåget kvart i sju.. Men allt blev försenat enda till kvart i åtta. När klockan närmade sig så gömde vi oss och försökte hålla oss lugna, vilket var väldigt svårt. Vi hade taggat inför kvällen i flera timmar och kunde knappt stå stilla. Tillslut såg vi Holly komma på uppfarten och då slog hjärtat i hundranittio. När hon öppnade dörren sjöng (skrek) vi för henne och hon blev såå förvånad!
Allt som allt var det en väldigt lyckad kväll som vi kommer komma ihåg länge.
Just nu är jag hemma hos Holly, vi har precis ätit tacos med några av hennes släktingar och väntar på tårta. Senare kommer vi nog träffa Joseph igen (standard).

Ni kan läsa mer på Hollys blogg

nouw.se/hollyjansson 


Hörs

Likes

Comments