Min underbara pojkvän

Hej, som ni se kommer detta handla om min pojkvän som överraska mig i helgen.
Så vi tar det får början.

Det var förra helgen som jag sa fråga honom om han kunde komma den här helgen och han skulle kolla det.
På onsdagen skulle jag få veta och jag var nästan säker på att han skulle få det.
jag var taggad hela veckan på det och sen säger han efter han tränat att dom ska spela en väldigt viktig match och att han måsta gå på den. så han kunde inte och jag vart ledsen jag menar vi hade inte träffats på 4 veckor.( distans)
Han sa att han kan komma nästa helg och eftersom mina föräldrar visste om det här så sa dom att han kanske inte kunde komma på ett tag och jag vart ännu mer ledsen.
hela torsdagen gick och nu var det fredag och jag skulle ha en speciell dag med skolan. jag gick bara till 14:00 då. efter jag slutat får jag ett sms av min mamma om att jag skulle komma hem direkt efter skolan, så jag vart lite fundersam och skicka
"okej, är det nått som hänt"
men jag fick aldrig något svar så jag vart ännu mer fundersam så jag åkte hem. när jag kom hem sa dom att jag skulle kolla mitt rum för det var stökigt och när ja kom in så var det inte stökigt. men när jag gick in mot köket kom min pojkvän fram och skrämde livet ur mig.
dels vart jag sur för att jag vart skrämd och sen så otroligt glad att han kom.

ibland kan man vara så kär så det nästan gör ont. men det kan vara än lättnad att vara så kär. när jag träffar honom varje gång så blir jag gladare än vanligt.
men när vi ska skiljas åt blir det en ledsen känsla men det blir mindre och mindre.

jag tycker lite olika om distans, jag både älskar och hatar det.
ibland kan det vara skönt att bara gå sakna någon /något, men även väldigt jobbigt.
men jag vill verkligen att han ska veta att jag älskar det han gör för mig för han gör väldigt mycket för mig och jag gör allt för honom med.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229