Header

Godmorgon!
Eller ja, jag har varit uppe ett bra tag när detta inlägget kommer upp. Imorse gick jag upp vid 03:45, och så åkte jag å morfar sedan till Ica och inventerade. Gjorde detta förra året också vilken jag tyckte va roligt!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Äntligen höst!! Inte förrän förra hösten, började jag gilla hösten, oj va komplicerat... Nä, men innan har jag bara tyckt att hösten varit en supertråkig period, med grått väder och regn, men förra hösten var verkligen supermysig, så nu har jag längtat efter en.

Aja idag är det skola mellan 9:00-14:20, å efter det ska jag hem till mormor å morfar, supermysigt!!

Likes

Comments

Gud va jag saknar USA, värmen, solen, upplevelsen, maten, ja allt!!

Likes

Comments

I lördags drog jag å några tjejkompisar till Båstad å käkade middag hos en vän, verkligen supermysigt!!

Likes

Comments

I fredags träffade jag äntligen Ellinor!! Eller ja, vi ses ju nästan varje dag men inte på samma vis, då vi går olika linjer. Men det var verkligen supermysigt att prata av sig, å snacka om livet precis som vi brukar, haha.

Likes

Comments

Fredag, riktigt skönt!! Typ hela klassen, inklusive jag har fått ont i halsen efter lägret haha, så det ska bli skönt med lite helg. Dock kommer jag jobba hela helgen så värst mycket helg blir det inte, hehe.

Aja först väntas en skoldag till, slutar 12;45 för vår engelska lärare är borta, men lär nog vänta på skolan (dem som läser spanska slutar senare..) ifall vi ska ta en fika eller så.

Likes

Comments

Ganska skönt ändå att börja 11 på torsdagar, då kan man ju sova till 8-9 iallafall (skriver detta inlägg kvällen innan). Så jag har en lektion, därefter lunch och sedan några lektioner till och idag slutar jag 15:35, dvs min längsta dag. Vet inte vad som är bäst, börja vid lunch eller sluta vid lunch? Jag är iallafall glad över sovmorgon, haha.

Likes

Comments

Igår klockan 18:30 kom jag hem från lingvallen, oj vilket roligt läger!! Första dagen hade vi klasskamp, lära känna varandra övningar, vett och etikett och en massa samarbetsövningar, så som hinderbana.
Vår lagfärg var blå, därav glittriga tyllkjolar från hm's barnavdelning i storlek 122, haha.
På kvällen var det "fin-middag", där alla var superfint klädda, där killarna skulle dra ut stolarna, hälla upp drick osv till sin bordsdam. Vi fick även under middagen ta emot priset för bäst i klasskampen!! Sedan snackade vi, åt godis och chips ända till kl 04:00, så vi sov väl vid 04;30 😴😴.

Likes

Comments

Får inte nog av att bläddra igenom we heart it. Blir såå inspirerad!!

Likes

Comments

Idag åker jag och alla 1or till lingvallen för ett "lära känna varandra läger". Har ju varit där många gånger förut, dock har jag ju tränar gymnastik där då. Men nu väntas två härliga dagar, som jag verkligen ser fram emot. Har inte velat fota så mycket nu ibörjan men ska försöka ta lite bilder iallafall.

Likes

Comments