Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

I skrivande stund är jag på väg hem från skolan, hade endast två lektioner idag varav en utav dom hade jag ett prov. Provet var på ekonomiska teorier, jag tycker det är väldigt svårt att förstå de olika teorierna. Hoppas det gick bra dock. Nu ska jag hem och kolla på bachelor. Bästa programmet i hela världen! Förlåt för spoiler men har vetat ända från början att Johanna skulle vinna. Nu ska jag se eftersnacket och där får man bland annat veta vad dom har för relation idag, jag är jättenyfiken. Imorgon börjar mitt jullov också!! På söndag är det julafton och nästa vecka på torsdag åker jag till fjällen. Längtar!

Likes

Comments

Tanken är att jag ska börja blogga igen, bara för skojs skull! Tänker inte på något sätt fiska läsare utan tänker bara blogga för att jag tycker om att ta fina bilder, ha ett fint flöde och att skriva. Vi får väl se hur länge detta håller haha .. En till grej som är rolig med att blogga är att man kan kolla tillbaka på det när man blir äldre. Det har jag dock inte haft användning för när det gäller mina gamla bloggar som jag haft sedan jag var typ 9, skäms så mycket över allt jag skrivit och gjort. Men förhoppningsvis kommer jag våga kolla tillbaka på detta om 5 år ;) Denna blogg är tanken ska vara bara för mina vänner. Så ni kan se vad jag gör helt enkelt.:)

Jag kom hem från skolan för en stund sen. Har lyx på fredagar som de flesta utav er kanske vet, eftersom jag börjar 10 och slutar 12. Nä, fredagar är fan inte något att klaga över. Nu äter jag lunch och snart kommer Adam till mig. Vet inte vad vi ska hitta på ikväll mer än att vi nu vid 2 ska åka och besikta hans bil. Sedan blir det nog bara att mysa hela kvällen. Nu ska jag slänga i mig maten här, hörs då ;)

Likes

Comments