Tävling hos Ingrid skoog. Kolla in här ​http://ingridskoog.se/2015/02/10/fits-free-flex#comments

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Tyvärr hann vi ej hoppa hela träningen då en tjej ramlade av och fick åka iväg med ambulans.. :(

Likes

Comments

Denna helg har varit helt underbar, hästmässigt alltså! I fredags kom jag hem runt fem, packade upp mina saker och sen åt jag supergod mat med min familj, tog det lugnt till ungefär kl sex. Kl sju hade jag bestämt mig för att rida spike i ridhuset, sagt och gjort! Väl där så var det tre andra tjejer som skulle rida så vi blev ett litet gäng som red och lyssnade på musik, super mysigt!

Spike slappnade av relativt tidigt under passet så jag kände verkligen att jag kunde öka och ta tillbaka honom i både skritt och trav. Så det passet var jag otroligt nöjd med!
På lördagen var det träning för Emelie, där var han riktigt spänd i början (jag var också spänd) men sedan släppte det otroligt och vi gjorde helt otroliga galoppfattningar. Denna lektion la vi fokus på bogarna och på fattningarna till galoppen, han blev riktigt rund och stor i vänstergalopp men i höger stod han emot lite mer, så i höger kom han inte igenom lika fint.
Lördagen är jag också riktigt nöjd med så på söndagen beslöt jag mig för att rida ut med Sanna och busa i snön, bra val tyckte både jag och spike ☺️
Älskar min häst till rymden och tillbaka💗

Likes

Comments

Halli hallå! Idag har jag avverkat min första skoldag i min nya klass, natur/samhälle13 på ög.  Det har varit väldigt mycket att ta in plus att jag måste lära känna helt nya människor, så det är minst sagt pinsamt och nervöst hela dagarna. Min klass består av 5 eller sex killar jag är inte helt säker och mig, vi läser dock med väldigt många andra tjejer som bara går samhälle.

Idag på min första riktiga dag hade jag spanska (vilket jag aldrig har läst innan och min klass där har läst ett halvår.) det gick väl helt okej, men jag har nog mycket kvar innan jag ens kan säga att jag är ikapp dom andra. Efter den lektionen hade jag egentligen idrott men jag visste in om att vi skulle ha bad så jag kunde inte vara med på den lektionen. Efter lunchen så hade vi en rolig lektion i biologi med en (som det verkade) en bra lärare. 

Det bästa tycker jag är att alla lärare känns så himla mycket seriösare än dom på dille, man får liksom bra svar och bra hjälp av dom vilket man inte alltid fick på dille. Jag är riktigt nöjd med mitt byta av skola, nu hoppas jag bara på att jag ska få några bra kompisar i min nya klass.. heh 😁😁

Likes

Comments

pHej min kära ouppdaterade blogg!

Nu börjar det äntligen skina upp lite och min vardag kommer att bli betydlig lättare med beslutet jag tagit idag. Jag har beslutat mig för att sluta på dille och istället börja på ÖG, där ska jag gå Natur/sam. Det känns så himla bra, jag kommer ungefär läsa samma ämnen som jag gör nu. Fast på ÖG kommer jag ha ett sånt mycket bättre upplägg än vad jag har nu! Längtar som ett as till jullov och min nya skola.

Spikes sista träningsmånad nu också innan hans vilomånad i januari, det är riktigt kul att träna honom nu för han vill verkligen hela tiden göra rätt och är så himla på och arbetsvillig hela tiden. När februari kommer så ska jag klippa honom och förmodligen trimma hans man också 😳 om jag törs vill säga, annars får Sanna fixa det åt mig hehe.

puss och hej här har ni en update från mig :)😍
Likes

Comments

Halloj!

 Veckan som gått har varit helt okej vi hade ridning både torsdag och fredag på skolan vilket var roligt, jag tyckte att det gick helt okej för mig på ponnyn jag red eftersom det var andra gången jag satt på honom så kan jag inte vara mer än nöjd. Ridläraren vi kommer att ha verkar superbra och hon är verkligen framåt, vi slutade skoldagen med att prata om fjällvandringen vi ska på nu till veckan (måndag/tisdag) och sen åkte jag hem till lägenheten. Väl där så packade jag ner min tvätt.. heh och lite andra saker sen åkte jag hem med min bror.

Idag så har jag äntligen fått ridit min prins no han skötte sig ganska bra och han jobbade på  bra med bakbenen, det blev en jobbig galopp tur han fick kämpa sig igenom och sen på slutet hoppade vi över en stock också = matte stolt!!

Vi håller även på att spekulera om en stallplats i ås så om allt går som jag vill så kommer Spike att stå 200 m ifrån ås ridskola istället för på dille.
 

Likes

Comments

Min första skoldag gick ganska bra faktiskt, jag höll på att ta fel buss imorse men som tur så hann Mikaela rädda mig eftersom hon satt på rätt och kunde smsa mig att jag satt på fel. heh. Klassen var rätt okej, lite konstig och så men det går nog till sig om ett par dagar. Vi är 6 tjejer som ska gå inriktning häst, 5killar på Hund/jakt/fiske och 11 tjejer på Islandshäst, det enda jag tycker är lite konstigt är att det är så många från stockholm/malmö osv som går i min nya klass massa konstiga dialekter åt alla håll, haha.

Det här blir nog bra! :)

Likes

CommentsMitt ganska så stora badrum.


Tv och soff delen av rummet.


Matplats, och jag vill inte ha mikron där men jag får inte plats med den någon annanstans..Likes

Comments

Halloj, i fredags så åkte vi in till Östersund med mig och alla mina grejer jag ville ha med mig.. Jag valde att åka in några dagar innan bara för att jag ville vänja mig lite, så allt inte känns så super nytt imorgon. Igår så var jag hos min bror och såg på film och åt godis, det var roligt och jag slapp sitta själv hela kvällen :)

Bilder på lägenheten kommer också upp fast från mobilen.

Likes

Comments