Header

Åh vad jag har saknat dessa frukostar! PĂ„ hotellet i paris fick vi enbart bröd - croissanter och marmelad som frukost sĂ„ detta var efterlĂ€ngtat!

Chiagröt med mango och hallon, cocoanibs och jordnötssmör, och till det en banansmoothie :DMove your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej pĂ„ er! De var ett tag sen, en resa sen för att vara exakt. Resa gick jĂ€tte bra förutom att vi höll pĂ„ att inte komma hem för att tĂ„get som skulle ta oss till flygplatsen stoppades pga arbete pĂ„ rĂ€lsen  sĂ„ vi fick lite panik dĂ„ för vi visste inte hur vi skulle ta oss ut :S Men en snĂ€ll fransk dam med knapp engelska hjĂ€lpte oss jĂ€tte mycket sĂ„ de löste sig tillsist, de blev vĂ€ll 4 olika tĂ„gbyten men vi kom fram i tid allafall! Jag mĂ„ste Ă€ven sĂ€ga att jag verkligen Ă€lskade Paris! De enda jag har att klaga pĂ„ Ă€r deras knappa engelska, den var hemsk faktiskt. förlĂ„t men för att vara en sĂ„dan stor turiststad sĂ„ borde de börja lĂ€ra sig engelska faktiskt, de pratade franska med en fast vi pratade engelska med dem, sĂ„ de var svĂ„rt att förstĂ„ dem hela tiden haha, men detta ledde till att jag lĂ€rde mig lite nya franska ord haha :)

I detta inlĂ€gg tĂ€nkte jag allafall dela med mig av de jag köpte nĂ€r jag var dĂ€r, lite shopping blev de allafall. Paris Ă€r ju en shoppingstad men dock en dyr sĂ„dan, de var seriöst svĂ„rt att hitta billiga affĂ€rer eller mellanprisaffĂ€ren för de har klĂ€daffĂ€rer ÖVERALLT men de Ă€r svindyra... Allafall det hĂ€r var de jag köpte 

De blev en ny jacka som jag Ă€lskar frĂ„n Pimkie, de tvĂ„ grĂ„a tröjorna med text pĂ„, och hatten och mössan nere i vĂ€nstra hörnet, kommer Ă€ven dĂ€rifrĂ„n. Sedan har vi en vĂ€ska i mitten frĂ„n Parfois, och sedan den svarta tröjan nere i högra hörnet, tröjan till vĂ€nster om dem med en kompass och bandĂ„n  bredvid den, dessa tre kommer ifrĂ„n  Brandy Melville, som lĂ„g bredvid vĂ„rt hotell! Tjohoo

Likes

Comments

Jag njuter av Paris och vill inte Äka hem! HÀr har nÄgra bilder frÄn idag :)
Likes

Comments

 

För er som inte vet sĂ„ Ă„ker jag till paris idag och kommer hem pĂ„ söndag. Jag kan inte garantera att jag kommer uppdatera  och jag hade ursprungligen planerat att göra massor av inlĂ€gg idag nu innan vi Ă„ker men det kommer jag tyvĂ€rr inte hinna.. :( Men ni fĂ„r ha det bĂ€st sĂ„ hörs vi nĂ€r vi hörs! PUSS 

Likes

Comments

Förra veckan spelade halva min klass in ett soffprogram i en tv studio. Vi hade inga vanliga lektioner utan tillbringade alla vĂ„ra timmar i studion. PĂ„ fredagen körde vi live, eller de sĂ€ndes inte eller sĂ„ utan vi körde sĂ€ndning sĂ„ att allt spelades in. Jag blev nöjd med min insats och med allas engagemang och insats, slutprodukten blev jĂ€ttebra, eller egentligen har jag inte sett den Ă€n men eftersom jag satt i kontrollrummet sĂ„ sĂ„g jag allt egentligen :) Min roll i teamet var scripta och som scripta hĂ„ller man koll pĂ„ alla tider och hjĂ€lper Ă€ven bildproducenten. SĂ„ jag bildproducenten och bildmixern satt i kontrollrummetoch styrde allt som försiggick nere pĂ„ golvet. PĂ„ golvet fanns de en studioman som har headset och Ă€r den enda som kan kommunicera med kontrollrummet. SĂ„ jag rĂ€knade ner och genom mig, alltsĂ„ samtidig som mig rĂ€knade studiomannen ner te.x 10 sekunder kvar till sĂ€ndning, sĂ„ att programledarna, kamerakvinnorna och gĂ€sterna skulle veta. Även kamerakvinnorna, 3 st, har headsett och hör alla oss i kontrollrummet :) Ja tyckte min uppgift var vĂ€ldigt rolig faktiskt, för allt hĂ€ngde pĂ„ ett sĂ€tt pĂ„ mig, för de var jag som rĂ€knade ner till sĂ€ndning osv hihi.


 Sista dagen pĂ„ fredagen hade vi kakmys! För om det Ă€r nĂ„gonting vĂ„r klass Ă€r bra pĂ„ sĂ„ Ă€r det fika, och det var sĂ„ galet gott assĂ„! Bilden under kakbilden Ă€r i kontrollrummet, sĂ„ pĂ„ den stolen lĂ€ngst till vĂ€nster satt jag, bildproducenten i mitten och bildmixern till höger vid mixerbordet. Som ni ser vid min stol till vĂ€nster sĂ„ Ă€r det tvĂ„ smĂ„ högtalare lĂ€ngst upp pĂ„ bordet, ur den högra högtalaren hörde vi studiomannen kommunicera med oss och ur den vĂ€nstra hörde vi programledarna/gĂ€stern och alla inslag. Samtidigt var 6 tv apparater pĂ„ framför oss, en som var i sĂ€ndning alltsĂ„ utgĂ„ende, en som var förtitt och 3 olika kameror,  och en med inslagen. Sista bilden som ni kan se hĂ€r över var den första bilden jag knĂ€ppte av och den blev helt cp men den blev Ă€ndĂ„ cool sĂ„ jag tog med den. Kamerorna som vi filmade med Ă€r riktiga tv kameror som anvĂ€ndes av svt innan vi fick dem, sĂ„ de var jĂ€ttehĂ€ftigt, lĂ€rorikt men framförallt kul att fĂ„ jobba sĂ„hĂ€r! 

Likes

Comments

Detta bestĂ€llde jag hem för 2 veckor sedan och det tog en evighet för dem att komma! Jag har bestĂ€llt 1 grej frĂ„n samma sida förut och dĂ„ kom det pĂ„ nĂ„gra dagar. Men de som chockade mig mest var att jag fick hem ett brev frĂ„n posten dĂ€r det stod att  jag hade ett paket att hĂ€mta ut och att jag skulle bteal 318kr för det! Snacka om att jag blev chockad! De var en jĂ€vla tull pĂ„ 200 spĂ€nn och 100 kr för posten stod det, sĂ„ jaa jag blev 300kr pankare :( Men jag blev allafall glad att mina produkter Ă€ntligen kommit!  

SĂ„ dessa grejer var de jag bestĂ€llde. Det roliga var att jag hade glömt att jag bestĂ€llt sminkborsten sĂ„ nĂ€r jag öppnade paketet sĂ„ blev det en liten överraskning haha.  Jag tror jag lite spontant klickade hem den nĂ€r jag vĂ€l köpte ett last med grejer frĂ„n hemsidan antar jag ;) SĂ„ det innehöll som sagt en puderborste, och min efterlĂ€ngtade naked 2 palett frĂ„n Urban decay som jag velat ha i 1 Ă„r nu, Ă€ntligen sĂ€ger jag bara! Och Ă€ven deras primer som jag testat och förĂ€lskat mig i och sist men inte minst en concealer frĂ„n benefit.

Likes

Comments

Kollade igenom mitt album ifrĂ„n mobilbilder ifrĂ„n sommaren, och ett av de fina minnena som jag har frĂ„n denna sommar Ă€r kallis! Det Ă€r verkligen magisk dĂ€r men man mĂ„ste nog vara den sortens typ som gillar den typen av event, dricka, bra vĂ€der, mycket folk och musik oh dans :) Jag var dĂ€r tvĂ„ dagar och jag förstĂ„r faktiskt varför folk kommer hit under vecka 29 för det Ă€r as grymt! 

Likes

Comments

Ni har vĂ€ll inte missat MKTO och deras genomslag? De blev vĂ€ll kĂ€nda genom lĂ„ten Classic, och Ă€ven Thank you blev ganska populĂ€r, men nu ha de slĂ€ppt deras album och jag avlider lite hĂ€r i soffan haha. Det Ă€r tvĂ„ killar som tillsammans bildar ett band antar jag, eller ja alla som pratar om dem sĂ€ger att de Ă€r ett band men de Ă€r bara tvĂ„ personer haha. Men deras koncept Ă€r sĂ„ smart eftersom den ena killen sjunger och den andra rappar, för mĂ„nga pop artister gör kollaborationer idag  med rappare, sĂ„ istĂ€llet för de sĂ„ ingĂ„r en rappare i bandet!  Han som inte rappar hans röst Ă€r sĂ„Ă„Ă„ bra enligt mig, alla gillar ju olika sorters röster, men min personliga smak Ă€r hans röst, den Ă€r p-e-r-f-e-k-t-i-o-n <3 Eller ja det finns andra artister med bra röster men han eller dem tvĂ„ tillsammans Ă€r en av mina favoriter :)


Likes

Comments

Jag Ă€r verkligen sĂ„ svag för sĂ„nt hĂ€r! Jag som Ă€lskar djur sĂ„ mycket blir jag helt rörd nĂ€r jag ser dessa klipp, det första klippet med valen Ă€r sĂ„ underbar att jag bara vill hoppa in i bilden sjĂ€lv och hjĂ€lpa till. Djuren Ă€r sĂ„ otroligt hjĂ€lplösa och dör pga at vi vill fĂ„nga fisk med nĂ€t, sedan Ă€r valen reaktion i slutet sĂ„ underbar :') Andra videon pĂ„ nĂ„gra elefanter och en uuuurgullig elefantunge haha assĂ„ sött!  Elefanternas reaktion nĂ€r den lilla skriker pĂ„ dem Ă€r sĂ„ varmhjĂ€rtat..Ă„hLikes

Comments

Septembers Glossybox innehöll 5 nya spÀnnande produkter, som ni kan se hÀr under :)

 

Det Àr sÄ spÀnnande varje gÄng att hÀmta ut boxen pÄ posten eftersom man fÄr oftast bara fÄtt reda pÄ 1 produkt i. Men denna lÄda blev jag faktiskt vÀldigt nöjd med! Först var det en ögonskugga frÄn makeup store, frÄn och med denna box och nÄgra mÄnader framÄt har Glossybox inlett ett samarbete med makeup store sÄ att varje lÄda kommer innehÄlla en produkt i originalstorlek - tjohoo! Allafall sÄ var det en sÄdan sedan var det ett jÀtte exklusivt serum som har ett saftigt pris pÄ 545kr för originalstorleken, bredvid den stÄr USAs bÀstsÀljande lÀppbalsam - Chapstick, bredvid en ögonskuggsprimer och sist en ögonkrÀm :)

Vi i Sverige kallar alla lĂ€ppbalsam i stort sĂ€tt för lĂ€ppsyl, det har blivit namnet för alla lĂ€ppbalsam, Ă€ven fast det Ă€r ett mĂ€rke som heter lĂ€ppsyl och inte produkten egentligen men eftersom  mĂ€rket lĂ€ppsyl blev sĂ„ populĂ€rt har det blivit samlingsnamnet för lĂ€ppbalsam i Sverige, samma sak gĂ€ller USA, men istĂ€llet för mĂ€rket lĂ€ppsyl sĂ„ var det mĂ€rket hĂ€r över, Chapstick som  blev bĂ€stsĂ€ljare vilket Ă€ndrade namnet pĂ„ alla lĂ€ppbalsam i USA. SĂ„  nu Ă€r Chapstick Ă€r samlingsnamnet för lĂ€ppsyl :)  SĂ„ om nĂ„gon sĂ€ger Chapstick i USA sĂ„ menar de troligen ett lĂ€ppsyl  och inte mĂ€rket chapstick:) 

Likes

Comments