Header

Har du någon gång försökt nå ut till en grupp människor samtidigt, men vart tvungen att skicka sms till alla och bolla fram och tillbaka? Det är ett problem jag har stött på allafall. Men sen upfanns facebook och fb-koversationen där man kunde bjuda in personer och alla kunde prata samtidigt, väldigt fiifigt och smart men det finns en hake, man måste ha internet och ha appen nerladdad. För oss ungdomar är det oftast en självklarhet men för den äldre ( lite mer otekniska) generationen så är det inte det. Om vi ska nå våra föräldrar eller syskon så smsar eller ringer vi oftast dem, det är inte så att jag har en konversation med min familj på facebook liksom.  Min ena förälder har inte ens facebook haha. Men det skulle egentligen varit så mycket enklare att nå hela familjen på en gång istället för att ringa till pappa säga en sak och sen ringa till mamma för att säga samma.   Men nu finns lösningen!!

 

Först måste jag berätta varför jag för fram den här tjänsten som inte så många kanske vet om. Jag är en såkallad Buzzador vilket innebär att jag är med i kampanjer där jag provar produkter eller tjänster och sprider informationen vidare och diskutera dem med vänner och familj och såklart provar den själv. Om du vill bli en buzzador gå in HÄR. Nu är jag med i en kampanj som heter SMSgrupp "Smsgrupp en gratistjänst som möjliggör många-till-många-kommunikation via vanliga SMS och enkelt löser behovet att snabbt kunna kommunicera med flera samtidigt. Gruppen får ett telefonnummer och alla svar går till alla deltagare. Med SMSgrupp blir SMS ett effektivt verktyg för planering, koordinering eller chatt.
Meddelanden till hela gruppen kostar som ett enda SMS men når alla i gruppen samtidigt. även de som inte har en smartphone eller en telefon med mobil uppkoppling kan nu kommunicera till många, samtidigt" Så om du har tele2 , typ comviq och alla dina vänner har det så blir det ju gratis! Det är SUUUPER enkelt att skapa en gruppp och sen är du igång! Gå in häär ---> SMSgrupp och gör livet enklare för dig haha laugh Jag var först skeptiskt till det här men sen när jag gjorde en grupp så föll paletten ner. Det är så mycket smartare tycker jag än Facebook för du behöver inte ha internet uppkoppling, så är du vilse mitt ute i intet så kan du nå alla på en gång!, Jag har det och det fungerar utmärkt ! Du kommer inte ångra dig, om du skulle göra det så är du inte bunden till något alls utan kan enkelt dra dig ur gruppen!! Värt ett test eller hur?wink

 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

 

Denna workout gjorde jag idag, fast jag halverade den eftersom jag typ aldrig gjort burpees förut, jag vet insaane. 50 st burpees var det alltså, 5 av varje variant, låter kanske lätt men prova workouten själv då. Jag vet allafall vem som kommer ha träningsverk i morgon.. men tränigsverk är ett bevis på att jag gjort någon nytta! I like it indecision Vet inte varför jag har börjat plåga mig själv med dramatiska egen träningar hemma på söndagar? Bllir alltid så rastlös och känner för att köra skiten ur mig själv antar jag. Om ni vill testa och döda er själva lite eller kanske bara få tips på bra övningar så kolla in videon här under!

 


Likes

Comments

Din hälsa har mycket att vinna på att äta lax regelbundet eftersom forskning visat att fet fisk är inflammationshämmande, skyddar mot cancer, skyddar kärlen och därmed risken för plötslig hjärtdöd, och dessutom är den bra för huden och hjälper till att bygga upp muskler för den som tränar. Laxen innehåller  protein , D-Vitamin , B-Vitamin , selen och magnesium!


Laxen är en fet fisk och innehåller därför rikligt med nyttiga fetter. Omega 3-fettsyror är viktiga för bland annat hjärnans funktioner, kärlen, synen och nervsystemet. Undersökningar visar dessutom att omega 3 är bra för humöret och motverkar mentala sjukdomar som ADHD och depression. Dessutom är den bra för minnet och brist på omega 3 har bland annat kopplats till dyslexi.

Lax och andra feta fiskar ger en vackare hud.Huden får en ökad lyster, och fettsyrorna är bra mot flagnande hud och psoriasis och hudeksem. En amerikansk undersökning kom dessutom fram till att omega 3 skyddar mot ultravioletta strålar och ger därmed ett skydd mot hudcancerlaugh Så Lax ÄR en jätte nyttig och bra fisk, det är inte bara prat.

KÄLLA

Likes

Comments

Har du en massa t-shirts eller tröjor som ligger i garderoben och skräpar? Eller har du tröjor du gillar men som saknar det där lilla extra? Här under har jag  samlat några av mina favvo-videos på DIY (do it yourself) t-shirts! Alltså olika sätt du kan göra om dina tröjor på! Jag älskar när man kan göra om kläder som man inte använder, och nu har jag hittat massa roliga urklipp i ryggen som man kan göra, det finns massvis med olika varianter man kan göra med gamla ´kläder, det är bara låta kreativiteten flööööda wink

 
Likes

Comments

Vi äter i snitt 40 kilo socker per år per person i Sverige. Socker kan olika betydelse för olika människor, vissa äter det varje dag medan andra äter det mer sällan. Har du någon gång tänk att du inte ska äta socker eller kanske godis under några veckor, eller månader? Hur mycket tänkte du på socker, godis, bakelser och glass under den perioden? Hela tiden? Det är inte alls konstigt isåfall.Om man lovar sig själv något  så blir det oftast så att man blir lite besatt av det. Att något är just förbjudet kan skapa en ond spiral av tankar som endast kretsar kring vad du ska och inte ska äta. Försök då istället tänka att det är tillåtet så länge det är i lagom mängd!

Jag tror inte på förbjuden mat. Jag tycker man kan få äta allt men bara inte alltid. Är ren och hälsosam mat och ät regelbundet. Prioritera sömn och ta hand om hälsan så kan du fika då och då utan att du behöver känna ångset eller få dåligt samvete. Om du har sylt på din gröt och det gör så att du äter gröt överhuvudtaget, så är ju det lilla socker intaget bra eftersom det gör att du äter gröt. Eller om honungen eller sockret i ditt te gör så att du faktistk dricker grönt te så är det bra eftersom grönt te innehåller massa antioxidanter. Mår du bra av att äta godis en gång i veckan så gör det! wink

Tumblr_mj9a718vy51ru5ef1o1_500_large

Socker i sig innehåller inga vitaminer eller mineraler, men det är inte så ofta vi äter rent socker. Det används ofta för att förhöja smakerna. Socker gör så att din blodsocker nivå höjs och du känner dig pigg ett litet tag. Om du har dåliga matvanor, sover dåligt, stressar mycket då kan socker ge dig sämre hälsa på lång sikt. MEN om du äter bra med varierad kost är det inga problem att socker en gång i veckan ingår i din kost.  Det är när socker ersätter din måltid det blir problem eftersom då mister du massa vitaminer och mineraler kropenp behöver. Tänk att det du stoppat i dig ska göra dig starkare och piggare. Mat ska ge dig energi, inte ta energi.

Likes

Comments

 

1. Du blir tjock av socker
Forskning visar att det inte är någon skillnad om man äter en kost med hög sockerhalt eller kolhydrater. Det är antalet kalorier i förhållande tillvad du gör av med som påverkar vikten. Det spelar ingen roll om de kommer ifån protein, kolhydrater eller fett.

2. Fruktsocker är nyttigare än socker i godis
 Fruskt innehåller fruktsocker och druvsocker, vilka är sockerarter som vanligt socker består av. Skillnaden är att du får i dig vitaminer och fibrer när du äter frukt, till skillnad ifrån om du väljer att käka godis.

3. Brunt socker är bättre än vitt
Socker innehåller inga vitaminer eller mineraler, oavsett vilken färg eller form den har. Det bruna sockret, även kallat råsocker eller muscovadosocker har inte renats från melass och rester, därav den bruna färgen.

 

Likes

Comments

Alla människor här på jorden föds olika. Varje individ är unik och har ett utseende och en kropp som ingen annan i vårt universum har. I dagen värld och i vår tid så finns det så många krav på hur tjejer ska se ut. Många strävar efter att få se ut som modellerna gör, men de de inte tänker på är hur farligt det egentligen är.

Det finns ingen människa som är perfekt för det finns ingenting som är perfekt. Ingen kan få bestämma vad som anses vara perfekt och vad som inte anses vara det. När någon säger att de strävar efter att få en perfekt kropp så är det den kroppen vår värld byggt upp och försöker få oss at tro är perfektion. Men det finns ingen ideal kropp eftersom vi alla föds olika. Det enda du kan sträva efter är en kropp du är nöjd med och som du älskar. Den är en del av dig och du kan inte springa ifrån den eller byta ut den. ALLA är vi perfekta på våra egna sätt och ingen ska någonsin få oss att tro något annat. Vi sitter här idag och klagar och nojjar över våra kroppar medans det finns barn som svälter ihäl någon annanstans. Vi borde vara glada att vi har två ben att gå med, en fungerande kropp och människor omkring oss som vi älskar. Vi är födda såhär och det är något ingen kan ta ifrån oss, vår kropp är ett sådant unikt redskap att vi inte inser det längre, borde  vi inte älska den för det istället för att svälta ihjäl den?


haha jag är egentligen inte så mycket för att lägga upp sånna här bilder på bloggen men det här inlägget är viktigt. Allafall såhär ser jag ut, och såklart finns det saker jag ogillar med min kropp men det stoppar inte mig från att älska den. Jag beundrar den för allt den klarar av! En sak jag ibland älskar och ibland hatar är min mage, midja. Ibland hatar jag den, ibland äslskar jag den. Men vet ni vad? Det skiter i hur den ser ur, sålänge jag mår bra och den fungerar som den ska är jag lycklig!
 

Alla har vi saker vi ogillar med våra kroppar, men istället för att klanka ner och bli insöad på de sakerna, tänk på alla bra saker med din kropp allt snyggt som just din kropp har! Alla har vi brister, med det är de som gör oss mänskliga.Det här året ska bli vårat år, inge ska få oss tro att vi är fula eller tjocka för det är vi inte! Vi är oss själva och det är det som gör oss unika! GIRLPOWER! laughno

Likes

Comments

Höll helt på att glömma att visa er den tredje delen av mina bilder :O Here we gooFöreställ er att ta denna bild här över. Det är mina händer på bilden, och jag är jag som tog bilden. Jag hade faktiskt kameran mellan hakan och halsen hahah skitkrångligt!

Likes

Comments